Tillsammans skapar vi en toppmarknad!

Min vision är att skapa en unik upplevelse för mina kunder. Med ett genuint intresse för människor och ett kraftigt driv till att uppnå resultat, är mitt syfte att etablera en framgångsrik och trygg försäljning. 

Med 8 års erfarenhet av försäljning och kundvård har jag applicerat de ultimata bitarna till ett unikt och ambitiöst arbetssätt.  

Min telefon är alltid i handen, oavsett vilken tid på dygnet eller plats på jorden, kommer jag alltid vara snabbast på att svara. Ni får gärna testa ringa! 

För mig är det enormt viktigt att ni väljer mig varje gång ni flyttar, därför ser jag alltid till att vara fullt hängiven och sträva efter rekordpris i varje bostadsaffär! 

Så ring mig oavsett om du går runt i säljtankar, köptankar eller bara vill kolla läget.

Jag finns här för dig!

Säljarnas ord:

”Helt överlägsen jämfört med alla mäklarna jag haft eller varit i kontakt med. Unikt engagemang och håller verkligen det han lovar, t ex tillgängligheten, bemötandet och framförallt vad man som säljare får. Extremt nöjd!”
- Fabelvägen 3

”Shervin är precis så engagerad och driven som han verkar vid första mötet. Han stöttade mig igenom hela processen, inklusive köpet av min nya bostad, och var väldigt mån om att hela tiden stämma av med mig. Rekommenderar honom varmt till alla bostadssäljare.”
- Tulegatan 70

”Jag bestämde mig för att sälja min lägenhet i en relativt tuff period i Stockholms bostadsmarknad. Visste väl inte riktigt hur jag skulle välja mäklare men träffade Shervin och tyckte han gjorde ett pålitligt och gediget intryck. En säljare ut i fingerspetsarna. Vi diskuterade marknadsläget och hur försäljningen skulle gå till rent praktiskt iom att jag inte har befunnit mig i Sverige under processen (vilket lösts på ett mycket smidigt sätt). Jag fick lite enkla tips om hur vi skulle piffa lägenheten innan fotografering och med minimala medel gjorde vi en bra insats. Innan den formella budgivningen hade det kommit in ett bud på vad som för mig var acceptabelt pris om än lite under förväntan. Det var inte acceptabelt för Shervin. Under budgivningskvällen följde jag genom täta uppdateringar från Shervin processen och såg honom använda sina färdigheter för att trissa budarna mot varann och i slutänden landa på ett pris som låg långt över mina förväntningar. Förutom att han är en duktig mäklare är han dessutom väldigt trevlig att ha att göra med och har funnits tillgänglig under dygnets alla vakna timmar. Tack så mycket Shervin”
- Ursviksvägen 2B

”Professionell och engagerad mäklare. Alltid tillgänglig för våra frågor under processen, precis som man önskar.”
- Ursviksvägen 2B

”Väldigt skön mäklare som jobbade hårt och man gärna hade umgåtts med vid sidan av bostadsaffären!”
- Starrbäcksgatan 11C

”Supernöjd! En genuin och storslagen mäklare som är väldigt driven. Otroligt noggran och ytterst mån om att tillgodose mina behov som kund. Rekommenderas starkt”
- Lötsjövägen 93

”Shervin imponerade med sitt ojämförbara engagemang, övertygande idéer och ett arbete utöver det vanliga. Detta går att konstatera efter att ha träffat tiotalet toppmäklare innan. Fick nöjet att uppleva känslan av ”
- Sorögatan 13

”Shervin är den absolut bästa mäklaren man kan tänka sig. Jag träffade honom tidigt i mitt sökande på ny bostad. Redan då sa min magkänsla att "den här killen ska definitivt sälja min bostad". Efter att ha träffat ca 11 ytterligare mäklare så visste jag att jag hade valt rätt! Jag la ut min lägenhet till försäljning under en tid när marknaden var under en orolig period - och Shervin levererade så vi till och med lyckades sälja bostaden innan visning till ett högre pris än vad jag förväntat mig. Det unika med Shervin är att han visar enormt mycket omsorg och ett engagemang för hela processen, inte enbart i försäljningen av MIN bostad, utan agerade även som stort stöd och rådgivare inför mitt nya bostadsköp, trots att jag köpte via annan firma och mäklare. Han vill sina uppdragsgivare det absolut bästa och garantera att man gör en trygg investering för framtiden i sin helhet. Han är tillgänglig i princip dygnet runt och tar sig tid oavsett vilken frågor och funderingar man har. Jag kommer definitivt välja Shervin i alla mina framtida bostadsförsäljningar!”
- Göran Perssons väg 21

Mina pågående försäljningar



Mina referensförsäljningar

 • Solna, Solna

  Olof af Acrels Väg 5

  Olof af Acrels Väg 5

  88 462 kr/kvm

  1 rok 26 kvm 2 003 kr/mån

  Såld

 • Sundbyberg

  Vegagatan 21

  Vegagatan 21

  72 875 kr/kvm

  2 rok 40 kvm 2 360 kr/mån

  Såld

 • Sundbyberg, Sundbyberg

  Ursviksvägen 2B

  Ursviksvägen 2B

  69 375 kr/kvm

  2 rok 40 kvm 2 498 kr/mån

  Såld

 • Sundbyberg, Sundbyberg

  Råstensgatan 4

  Råstensgatan 4

  3 850 000 kr

  3 rok 65.3 kvm 3 066 kr/mån

  Såld