Sara Sällström

Ambition, positiv energi, pålitlighet och målfokus!

Jag älskar verkligen mitt jobb som fastighetsmäklare! Det bästa jag vet är när jag genomfört en försäljning där jag överträffat mina kunders förväntningar.

Det är viktigt för mig att alla mina kunder känner sig sedda och trygga genom hela processen, vare sig det är säljare, spekulanter eller köpare. Jag tror att det är därför jag har så många nöjda såväl som återkommande kunder. Mina kunder beskriver mig som förtroendeingivande, glad, engagerad och lyhörd. Jag lägger ner min själ i varje försäljning, vilket du kommer att märka när du träffar mig på en visning eller för en värdering av din bostad.

Mitt första år som mäklare vann jag priset ”Årets rookie” för hela Notar Sverige och har alltid legat i topp både resultatmässigt och i våra kundutvärderingar under de tio åren jag jobbat som fastighetsmäklare. Anledningen till detta är min förmåga att ta hand om kunder och min höga ambitionsnivå. För mig är varje bostadsaffär unik och jag ger allt – alltid!

Vill du ha en mäklare med hög ambitionsnivå som kommer att göra allt för att du ska göra ditt livs bästa affär? – Ring mig!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Sara Sällström, Reg. Fastighetsmäklare
Sara Sällström
Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Hon var enastående, 100% proffs”
- Miro, säljare
“Sara gjorde allt väldigt bra, men vill trycka på att hon har en stor närvaro och engagemang vid all kontakt jag haft med henne. Lätt att ha och göra med”
- Lena, säljare
“Tack för ett toppenjobb som alltid! Bra jobbat! Rekommenderar dig till alla”
- Andreas, säljare
“Sara showed high professionality, passion and attention for customers”
- Michele, säljare och köpare
“En slipad diamant!”
- Robin, säljare
“Jag och min fru ger Notar och Sara Sällström genomgående högsta betyg. Innan vi valde Notar kollade vi flera andra mäklarbyråer, men Notar visade störst engagemang av alla. Vi kan inte bli nöjdare än vad vi är med Sara och Notar. Ett stort tack för hjälpen med vår lägenhetsförsäljning”
- Rickard och Paula, säljare
“Vill tacka för jättebra service och trevligt bemötande! Det kändes tryggt och enkelt. Sara hjälpte mig med mer än försäljningen av min lägenhet, utan även med mycket praktiska saker inför flytten. Jag rekommenderar henne så fort jag får tillfälle! ”
- Jessica, säljare
“Kanonnöjd!”
- Christopher, säljare
“Mer än nöjd. Snabbt och effektivt. Sara var supertrevlig och proffsig”
- Thomas, säljare
“Jättenöjd. Personlig kontakt. Tillgänglig. Pålitlig. Bra bemötande. Helt enkelt jättenöjd. Mer än gärna referens :)”
- Emma, säljare
“Sara är fantastisk”
- Mats, säljare
“Sara har ett proffsigt bemötande och känns mycket trygg i sin roll som mäklare. Svarade på alla frågor och hade stenkoll på läget. Rekommenderar henne starkt för framtida säljare och köpare!”
- Katarina, säljare
“Jag har träffat många mäklare under mina år som investerare av lägenheter. Varit kund hos andra mäklarbyråer som jag aldrig skulle byta bort men Sara Sällström lyckades få över mig till Notar. En mycket skicklig mäklare är vad hon är! ”
- Robin, säljare
“Kände mig trygg under hela processen med Sara som mäklare! Väldigt hjälpsam och tillmötesgående!”
- Joakim, säljare
“Kan verkligen rekommendera Sara Sällström! Enormt professionell, noggrann och målinriktad från första kontakt till stängd affär”
- Josefine, säljare
“Vi blev tipsade om Sara av våra tidigare grannar och kan nu rekommendera henne själva. Sara var under hela processen väldigt engagerad, tog sig tid att besvara våra många frågor och höll oss ständigt uppdaterade - alltid lika trevlig och proffsig! Vi fick till en toppenaffär där köparna verkar lika nöjda som oss säljare”
- Sofia och Jonas, säljare
“Skulle ge Sara mina allra bästa rekommendationer en riktig toppen mäklare”
- Wilhelm, säljare
“Fullt förtroende för henne”
- Christer och Elisabeth, säljare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering