Eric Hultman

Efter 10 år av jobb inom service och försäljning så bestämde jag mig för att söka mig till mitt drömyrke, fastighetsmäklare.

Med närmare 15 år av elitidrottande i både fotboll och bandy, innefattande guldmedaljer i båda sporter, så har jag utvecklat en vinnarskalle utan dess like. Något jag även har haft med mig i arbetslivet. Med det sagt så är jag villig att lägga ner all den tid och ork som krävs för att just din specifika försäljning ska överträffa förväntningarna. Det innefattar alla delar av försäljningen. Fakta, tillgänglighet, kundhantering och seriositet.

Då en bostadsförsäljning är en av livets största affärer så är det väldigt viktigt för mig att alla inblandade ska känna sig säkra och välinformerade genom hela affären.

Som född och uppväxt på Södermalm så finns en genuin förkärlek, intresse och kunskap för denna stadsdel. Detta ser jag som en stor fördel i mitt yrke.

Har ni säljtankar, funderar över värdet på bostaden eller har några övriga frågor så ser jag fram emot att prata med er!

Eric Hultman
Mäklarassistent / Blivande mäklare
Notar Mäklare Södermalm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering