Eric Hultman

Som född och uppväxt på Södermalm så finns en genuin förkärlek, ett intresse och kunskap för denna stadsdel. Detta ser jag som en stor fördel i mitt yrke.

Efter många år av elitidrottande så har jag utvecklat en rejäl vinnarskalle. Något jag även har haft med mig in i arbetslivet. Med det sagt så är jag redo att lägga ner all den tid och ork som krävs för att just din specifika försäljning ska överträffa förväntningarna. 

Då en bostadsförsäljning är en av livets största affärer så är det väldigt viktigt för mig att alla inblandade ska känna sig säkra och välinformerade genom hela affären.

Går ni i säljtankar, funderar över värdet på bostaden eller har några övriga frågor så ser jag fram emot att prata med er!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Engagerad och entusiastisk rodde Eric i hamn vår försäljning på en vecka!”
- Säljare på Hornsgatan 92
“Med Eric kände vi oss trygga genom hela processen. I tuffa tider så kämpade Eric på och gav aldrig upp. Vi kommer vända oss till Eric i framtida affärer. Guldstjärna!”
- Säljare på Wahlbergsgatan 14
“Hade min första lägenhetsförsäljning med hjälp av Eric och han var helt fantastisk att jobba med! Mycket lyhörd, trygg och förtroendeingivande och samtidigt social och rolig att ha att göra med! Rekommenderar 100 %!”
- Säljare på Mattvägen 3
“Mycket trevlig och saklig.Lätt tillgänglig. Väl insatt i området och föreningen.Kan gärna rekommenderas.”
- Säljare på Råggatan 12
“Mycket förtroende ingivande redan vid första samtalet Lyhörd o lättsam gjorde allt för att underlätta med försäljningen när jag bor 60mil bort. ”
- Säljare på Eriksdalsgatan 36
“Smidig försäljning och mäklaren lyssnade väl in önskemål!”
- Säljare Helgagatan 36H

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering