Vill du sälja din bostad?

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 0200 275 275.
Nu erbjuder vi även digitala värderingar!

När du ska sälja din bostad är det viktigt att hålla reda på olika saker. Från värdering till budgivning – på Notar får du hjälp av erfarna och kunniga mäklare som vet alla stegen i processen mot en lyckad bostadsförsäljning.

Förlora inte pengar på att sälja bostad vid fel tillfälle. Med rätt kompetens och rätt kunskap hjälper vi på Notar dig så att du får dina behov uppfyllda. Vi utför värderingar av bostäder utan att du förbinder dig till något. Väljer du sedan att anlita oss som mäklare ser vi till att du får ut mesta möjliga för din bostad.

Skapa en värdebevakning

Faktorer som avgör utfallet av försäljningen

Vid en värdering är det flera faktorer att ta hänsyn till såsom läget, bostadens skick och framtidsmöjligheter. Vi har stor erfarenhet av alla dessa aspekter och håller oss noggrant uppdaterade om bostadsmarknaden, både där du bor och i ren generell mening.

TIPS! Läs på om bostadsmarknaden just där du bor genom att hålla koll på andra närliggande bostäders försäljningspriser och utfall. Detta kan du exempelvis göra genom att följa våra pågående budgivningar och kika på prisstatistiken.

Dolda fel – Att tänka på

När du säljer din bostad måste du veta att du som säljare är ansvarig för eventuella dolda fel i flera år efter försäljningen. För ett hus gäller en tioårsperiod medan en bostadsrätt innebär två år. Om du uppger felaktiga uppgifter om bostaden till köparen kan du bli skyldig ersättning. Här hjälper vi på Notar dig så att allt blir rätt från början.

Våra erfarna mäklare guidar dig rätt i processen

Notars mäklare har gedigen kompetens av att sälja bostäder och kan erbjuda dig en djupare inblick i hur försäljningsprocessen ser ut samt olika typer av tjänster för att underlätta och skapa en lyckad bostadsaffär som du blir nöjd med. Är du i samma veva ute efter att hitta en bostad att köpa kan vi också hjälpa dig här genom att förmedla ditt drömobjekt.

Våra tjänster

Som mäklare sätter vi oss in i de olika stegen en försäljning innebär. Vill du ha en djupare inblick i hur processen ser ut, rekommenderar vi dig att gå in här och läsa om de olika stegen.

  • Gratis värdering av objektet – Vi värderar din bostad helt kostnadsfritt och utgår från läge, skick och potential. Du förbinder dig inte till något genom denna värdering. Numera kan du både få din bostad värderad fysiskt och digitalt.
  • Styling och fotografering – Hur du visar upp din bostad har stor betydelse när du ska sälja den. Vi guidar dig rätt så att den lockar många blickar till sig och blir ett attraktivt föremål på bostadsmarknaden.
  • Vi får din bostad att sticka ut – Marknadsföringen är ett viktigt och grundläggande moment för att på bästa sätt nå ut till bostadssökarna. Genom oss blir din bostad tillgänglig och satt i ett attraktivt perspektiv med ett pris som du blir nöjd med.
  • Vi håller dig uppdaterad vid budgivning – När spekulanterna budar på din bostad kommer du regelbundet uppdateras av din mäklare samt har möjlighet att följa budgivningen på vår hemsida.
  • Hjälp med avtalet – Det är viktigt att kontraktet upprättas på ett korrekt sätt. Vi hjälper dig i alla steg från kontrakt och handpenning till slutlig överlämning av nycklarna och överlåtelse av bostaden till den nya ägaren.

Fler fördelar med att välja Notar.

Hitta din närmaste Notar

Vi har våra fina och ljusa kontor i Stockholm, Örebro, Västerås, Södertälje och Jönköping samt i Spanien. Har du frågor angående en bostadsförsäljning? Du är varmt välkommen in till ditt närmaste kontor för att påbörja försäljningen av just din bostad.

Sälja bostad: Bra att veta & djupdykning

Vi har samlat mer värdefull information för dig som är intresserad här nedan