Sälja bostad

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på
Vi erbjuder även digitala värderingar!

Att sälja med Notar

Att sälja bostad är ett stort steg. Notar gör det enkelt med vår femstegsmodell som guidar dig genom hela försäljningsprocessen. Vi har även flera checklistor som kan hjälpa dig när du ska sälja din bostad.

Sälj din bostad med Notar - Steg för steg

Kostnadsfri värdering & mötet med ditt hem

Allt börjar med en kostnadsfri värdering av din bostad. Vi förstår att varje hem har sin egen berättelse, och vi strävar efter att förstå och framhäva just den berättelsen. Vi går tillsammans igenom läge, skick och utvecklingspotential - allt för att hitta de bästa förutsättningarna för just dig. Vi ser också över hur bostadsmarknaden ser ut just nu, både generellt och mer specifikt för just ditt område. Vi går igenom bostaden och ger dig även råd om hur du med enkla medel kan få din bostad ännu mer attraktiv inför försäljningen. Allt för att få ut högsta möjliga pris när du ska sälja bostaden.

Försäljningsplan & strategi - Din framgång är vårt mål

Efter värderingen skapar vi en skräddarsydd försäljningsplan och strategi som är anpassad för just din bostad och dina mål. Vi går igenom varje steg noga, från marknadsföring till visningar, för att säkerställa maximal exponering och ökade chanser till en framgångsrik försäljning. Här handlar det inte bara om att sälja en bostad, det handlar om att skapa en strategi för framgång.

När är det rätt läge att sälja bostad?

Tidpunkten för försäljning av bostad brukar generellt vara god oavsett årstid. Dock finns det några faktorer att tänka på. Är det en mindre lägenhet så kan det vara klokt att gå till försäljning inför terminsstart då många studenter letar boende. Äger du en bostad med en uteplats eller balkong kan det presenteras på ett trevligare sätt under varmare årstider. Våra mäklare hjälper dig igenom hela processen från början till slut.

Kommande försäljning, ett spännande koncept

Är du inte riktigt redo att sälja just nu eller vill hitta din nya bostad först? Konceptet "Kommande" försäljning introducerar en spännande dimension till fastighetsmarknaden, där potentiella köpare ges möjlighet att ta del av och förbereda sig för framtida bostadsaffärer innan de officiellt når marknaden. Det är en innovativ strategi som ger både säljare och köpare unika fördelar och skapar en förhandsvisning av det som komma skall.

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.
Vi erbjuder även digitala värderingar!

Hur fungerar kommande?

I praktiken innebär "Kommande" försäljning att fastigheten annonseras och marknadsförs på ett begränsat sätt innan den officiellt når marknaden. Det kan inkludera information om bostaden, bilder och andra relevanta detaljer som ger en helhetsbild av vad som kan förväntas. Säljaren och mäklaren kan samtidigt kommunicera med potentiella köpare och bygga upp intresse och förväntan

För säljaren - Förberedelse & exklusivitet

För säljare öppnar "Kommande" försäljning dörren till en noggrant planerad och exklusiv marknadsföringsfas. Det ger säljaren möjlighet att skapa förväntan och intresse kring sin fastighet innan den officiellt släpps ut på marknaden. Genom att erbjuda en förhandsvisning av den kommande försäljningen kan säljaren bygga upp en grupp potentiella köpare och skapa en känsla av exklusivitet.

För köparen - Tidig tillgång & planeringsmöjligheter

För köpare innebär "Kommande" försäljning en unik möjlighet att få tidig tillgång till information om kommande fastigheter. Det ger köparen extra tid att undersöka, utvärdera och planera sitt köp. Genom att vara medveten om framtida försäljningar kan köparen skapa en strategi och vara redo att agera så snart fastigheten blir tillgänglig. Det är en chans att vara steget före och säkra sitt intresse innan konkurrensen ökar.

Fördelar för båda parter - Ökad transparens & effektivitet när du ska sälja eller köpa bostad

"Kommande" försäljning skapar en plattform för ökad transparens och effektivitet i fastighetsaffärer. Genom att öppet dela information om kommande försäljningar skapas en tillitsfull relation mellan säljare och köpare. Detta koncept möjliggör även för båda parter att effektivt planera och genomföra försäljningsprocessen, vilket kan leda till snabbare och smidigare transaktioner.

Kraftfull marknadsföring - Synliggör ditt hem för rätt köpare

Notars starka närvaro och expertis på marknaden används för att skapa en kraftfull marknadsföringsstrategi. Professionell fotografering, väl planerade visningar och välutformade marknadsföringsmaterial bidrar till att sätta din bostad i rampljuset. Vi ser till att ditt hem syns för de rätta köparna vid rätt tidpunkt.

Visningar & kundrelationer - Bygga förtroende & förståelse

Vi hanterar visningarna med omsorg och professionalism för att locka potentiella köpare. Genom att bygga starka relationer med köparna strävar vi efter att förstå deras behov och önskemål för att underlätta en smidig försäljningsprocess. För oss är varje visning en möjlighet att skapa förtroende och förståelse.

Prisförhandling & överenskommelse - Maximera värdet av din bostad

Notars erfarna mäklare leder prisförhandlingarna med skicklighet för att säkerställa att du får det bästa möjliga resultatet. Vi arbetar för att uppnå en överenskommelse som gynnar både säljare och köpare, med fokus på att maximera värdet av din bostad.

Kontraktsprocess - Trygghet & noggrannhet i varje detalj

Vi hanterar kontraktsprocessen med precision och noggrannhet. Vår juridiska expertis säkerställer att alla formella krav uppfylls, och vi strävar efter att göra processen så smidig och trygg som möjligt för alla inblandade parter. Varje detalj är viktig, och vi lägger stor vikt vid trygghet och noggrannhet i hela processen.

Avslut & efterservice - Vår relation slutar inte vid affären

Efter en framgångsrik försäljning finns vi där för att säkerställa en sömlös avslutning. Vi erbjuder också efterservice för att adressera eventuella frågor eller bekymmer som kan uppstå efter försäljningen. För oss är varje kundrelation värdefull, och vi strävar efter att bygga långsiktiga partnerskap.

Sälja bostad med Notar

Med Notar är din bostadsförsäljning mer än bara en affär. Det är en resa mot framgång, där varje steg är utformat för att uppfylla dina mål och förväntningar. Låt oss vara din pålitliga partner på denna resa, där vi tillsammans skapar en framtid full av möjligheter. Välkommen till Notar - ditt livs bästa affär.

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.
Vi erbjuder även digitala värderingar!

Våra tjänster

Som mäklare sätter vi oss in i de olika stegen en försäljning innebär. Vill du ha en djupare inblick i hur processen ser ut, rekommenderar vi dig att gå in här och läsa om de olika stegen.

  • Gratis värdering av objektet - Vi värderar din bostad helt kostnadsfritt och utgår från läge, skick och potential. Du förbinder dig inte till något genom denna värdering.
  • Styling och fotografering - Hur du visar upp din bostad har stor betydelse när du ska sälja den. Vi guidar dig rätt så att den lockar många blickar till sig och blir ett attraktivt föremål på bostadsmarknaden. Vi har även en checklista inför visning du kan ta del av.
  • Vi får din bostad att sticka ut - Marknadsföringen är ett viktigt och grundläggande moment för att på bästa sätt nå ut till bostadssökarna. Genom oss blir din bostad tillgänglig och satt i ett attraktivt perspektiv med ett pris som du blir nöjd med.
  • Vi håller dig uppdaterad vid budgivning - När spekulanterna budar på din bostad kommer du regelbundet uppdateras av din mäklare samt har möjlighet att följa budgivningen på vår hemsida.
  • Hjälp med avtalet - Det är viktigt att kontraktet upprättas på ett korrekt sätt. Vi hjälper dig i alla steg från kontrakt och handpenning till slutlig överlämning av nycklarna och överlåtelse av bostaden till den nya ägaren.

Fler fördelar med att välja Notar.

Hitta ditt närmsta Notar-kontor

Vi har våra fina och ljusa kontor i Stockholm, Västerås, Göteborg, Jönköping, Linköping, Lund, Karlstad, Uppsala, och Sundsvall samt i Spanien.Har du frågor angående en bostadsförsäljning? Du är varmt välkommen in till ditt närmaste kontorför att påbörja försäljningen av just din bostad.

Sälja bostad: Bra att veta & djupdykning

Vi har samlat mer värdefull information för dig som är intresserad här nedan.

Vanliga frågor & svar om att sälja lägenhet