Därför Notar

Att sälja sin bostad är ett stort steg i livet. Det är för de allra flesta en av de viktigaste affärerna som innebär ett omfattande ansvar och en uppsjö av lagar och regler att förhålla sig till. Notars kunniga mäklare vägleder dig genom hela försäljningsprocessen och ser till att allt går rätt till in i minsta detalj. Att anlita Notar innebär att du ställer höga krav på din mäklare. Det gör vi också. Fastighetsförmedling är vad vi tycker om att arbeta med och vad vi är bäst på. Notars starka varumärke och våra engagerade mäklare lägger grunden för att du ska få det högsta försäljningspriset som marknaden är beredd att betala.

Granne och specialist

Att vara bäst i klassen handlar om att vara unik. Notars lokala kontor erbjuder mäklare som inte bara är experter på att sälja bostäder utan som också är specialister på just ditt område och på din lokala marknad. Notars mål är att våra kunder ska uppleva en service som de aldrig tidigare upplevt i någon bransch.

Marknadens vassaste

En bostadsförsäljning ska inte upplevas som en kostnad utan som en investering. Vi lovar dig att förvalta varje krona du lägger på oss på bästa sätt och vi ser till att ge dig maximalt tillbaka. För att maximera förutsättningarna annonserar vi din bostad på ett sätt som ingen annan mäklare kan matcha. Vi ser till att nå potentiella köpare genom annonser där professionella fotografer hjälper dig att visa bostaden från sin bästa sida. Genom att synas överallt, både i tryck och på internet, kan vi se till att ingen går miste om chansen att hitta just din bostad i det stora utbud av bostäder som finns idag.

Prisgaranti

Notar garanterar att du kommer bli nöjd med ditt försäljningspris. Skulle du mot förmodan inte bli nöjd med försäljningspriset och om vi inte skulle lyckas sälja bostaden lovar vi att du inte behöver betala en endaste krona. Vi är nämligen säkra på att vi lyckas.