Bevaka bostadsvärde med värdebevakaren

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.
Nu erbjuder vi även digitala värderingar!

Bostadsmarknaden kan svänga och värdet på din bostad kan gå både upp och ner. Det är viktigt att hålla dig uppdaterad på värdet av din bostadsrätt, villa eller radhus oavsett om du funderar på att sälja eller om du bara vill ha lite extra koll på läget. Värdebevakning håller dig uppdaterad om den senaste värdeutvecklingen och beräkningarna utgår från försäljningsstatistik i ditt område.

Så har vi koll på ditt bostadsvärde

När du har anmält att du önskar hjälp med att starta en värdebevakning kommer en av våra duktiga mäklare besöka dig i din bostad och ge dig en muntlig värdering. Självklart är besöket helt kostnadsfritt. Detta blir utgångspunkten för beräkning av framtida värdeförändringar. Därefter kommer din mäklare hålla dig kontinuerligt uppdaterad på värdet så att du vet precis när det är rätt tid att sälja! Vi håller dig uppdaterad på prisutvecklingen och du får tid till annat. Tjänsten är helt kostnadsfri och du kan välja att avsluta den när du vill.

Bättre koll på hög & låg säsong

Tjänsten skapades i och med att det inte är helt enkelt att ha koll på upp och nedgångar på bostadsmarknaden som privatperson. Vi använder därför den gedigna datan vi besitter till din fördel. Vi ser över hur marknaden är för tillfället och vad har grannarna sålt för till hur säljtrenden ser ut överlag beroende på andra externa faktorer, vi tar såklart även med dina förbättringar av bostaden i beräkningen med.

  • Du bestämmer om du vill få informationen via sms eller e-post.
  • Du bestämmer hur frekvent du vill bli uppdaterad: Det kan vara en gång i månaden till en gång om året
  • Du bestämmer under vilken period du vill få uppdateringarna

Vår värdebevakning håller dig uppdaterad om värdet på din bostad. Genom värdebevakningen blir både du och vi mer snabbfotade när det väl är dags för försäljning. Vissa förbereder till och med bostaden och lägger upp den under våra kommande försäljningar för att vara ännu mer redo när det är dags, vare sig man vill köpa eller sälja först. Läs mer på värdera bostad.

Snabbt, enkelt och kostnadsfritt!