Boka kostnadsfri värdering!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.
Nu erbjuder vi även digitala värderingar!

Vid en bostadsförsäljning eller enbart för att hålla koll på hur mycket din bostad är värd för ögonblicket, kan vi hjälpa dig med en kostnadsfri värdering eller en värdebevakning. Våra mäklare är har god lokalkännedom. Välj mellan digital och fysisk värdering.

Går du i försäljningstankar och behöver veta vad din bostad är värd? En värdering är helt kostnadsfri hos oss och kräver ingen motprestation från din sida.

Detta ingår i en kostnadsfri värdering

Vid värderingar går en av våra mäklare igenom din bostad. Där tas det hänsyn till flera aspekter för att göra en så rättvis bedömning av värdet som möjligt.

Värdehöjande parametrar

  • Läget – Är det attraktivt där du bor? Lugnt och charmigt eller är det mycket liv och rörelse i omgivningarna?
  • Skick – Är din bostad sliten eller nyrenoverad? Om det rör sig om ett renoveringsobjekt blir värdet givetvis lägre.
  • Planlösning – Granskning av planlösning ger en bättre indikation på värdet. Hur är ytorna disponerade?

Bevaka bostadens värde

Om du är nyfiken på att kontinuerligt hålla dig uppdaterad över din bostads värde kan du be oss om en värdebevakning. På så sätt blir det enklare att veta när du ska sälja och lägga ut din bostad på marknaden.

Boka en digital värdering

Notar sammanfogar vår expertkompetens och kunskap med nutidens smarta tekniker. Vi förenklar för dig som vill och behöver värdera din bostad. Du kan välja att istället för att be om ett fysiskt möte, göra en digital värdering baserad på samma värdehöjande faktorer ovan. Vi använder då noggrant tagna bilder av hela din bostad och gör därefter ett utlåtande om priset.

Boka en fysisk värdering

Om du föredrar att vi kommer ut till din bostad och gör en fysisk värdering direkt på plats, gör vi givetvis det. En mäklare går då igenom alla rum och utrymmen i bostaden för att göra en rättvis bedömning. Du får även hjälp med att förstå hur värdet kan förändras med tiden beroende på hur olika faktorer och bostadsmarknaden hänger samman.

Du kan kontakta oss genom att fylla i formuläret ovan eller ringa 0200 275 275.

Hur lång tid tar det?

Det finns flera faktorer som avgör tidsåtgången av värderingen:

  • Hur stor bostaden är
  • Vilken typ av objekt det gäller
  • Hur många frågor du ställer

Du förbinder dig inte till något

Bara för att du väljer att göra en kostnadsfri värdering hos oss innebär inte det att du förbinder dig till något. En värdering är helt gratis hos Notar oavsett om du går vidare med att anlita oss som din mäklare eller inte.

Olika typer av värderingar