Sälja Radhus

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0200 275 275.
Vi erbjuder även digitala värderingar!

Sälja radhus, parhus eller kedjehus

När du ska sälja ditt radhus är det viktigt att välja en erfaren och pålitlig mäklare som kan hjälpa dig genom hela processen. På Notar förstår vi vikten av att få ut det bästa av din försäljning och vi strävar efter att göra hela upplevelsen så smidig och lönsam som möjligt för dig som säljare. Med vårt professionella team av mäklare är du i trygga händer från första stund till överlåtelse av bostaden.

Vi hjälper dig genom hela processen

Kostnadsfri värdering: Börja med en kostnadsfri värdering av ditt radhus för att få en uppskattning av husets marknadsvärde. Detta är en viktig utgångspunkt för att fastställa ett realistiskt försäljningspris. En av våra mäklare kommer hem till dig och går tillsammans med dig igenom bostaden för att göra en rättvis värdebedömning. Värderingen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till att sälja bara för att vi utför värderingen.

Fotografering och marknadsföring: Nästa steg är fotografering och marknadsföring av din bostad. Våra professionella fotografer fångar radhusets bästa sidor och skapar visuellt tilltalande bilder som lockar potentiella köpare. Våra mäklare marknadsför och presenterar sedan ditt hem på bästa sätt i en mängd olika marknadsföringskanaler.

Visning: Vi arrangerar visningar som ger köpare en möjlighet att uppleva ditt radhus på plats. Mäklaren tar hand om hela visningen och är alltid påläst om både din bostad och omgivningen för att svara på spekulanternas frågor.

Budgivning: Efter visningen kontaktar vi alla spekulanter för att se om det finns något intresse och om de önskar lägga ett bud. Vi hanterar hela budgivningsprocessen åt dig och ser till att du får bästa möjliga pris när du ska sälja radhus. Våra mäklare är skickliga på att förhandla och säkerställa att du som säljare får en rättvis affär.

Kontrakt: När budgivningen är klar är det dags att signera kontraktet. Vi tar fram alla nödvändiga avtal och dokumentation för att säkerställa en smidig överlåtelse av bostaden.


Att tänka på när du ska sälja kedjehus

När du ska sälja ditt radhus finns det några saker att tänka på för att säkerställa en lyckad försäljning. Här kommer några tips:

Styling: Se till att ditt radhus är i bästa möjliga skick inför visningarna. Rengör och städa noga, fixa eventuella småreparationer och se till att utrymmen är prydligt ordnade. Styla även interiören för att skapa en inbjudande atmosfär som attraherar potentiella köpare.

Använd ditt nätverk: Att nå ut till så många som möjligt om att ditt radhus är ute till försäljning är avgörande för att få ett bra pris. På Notar marknadsför vi ditt radhus i flera olika kanaler men det är alltid bra att även sprida ordet själv, exempelvis genom sociala medier och genom att prata med vänner och bekanta.

Prata med grannar: Ett bra tips kan vara att prata med några grannar som gärna får vara i närheten under visningen. Då kan de svara på eventuella frågor om området och berätta mer om grannskapet.


Värdera din bostad kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.
Vi erbjuder även digitala värderingar!

5 anledningar till att välja Notar när du ska sälja radhus

Att ha en trygg mäklare som kan guida dig genom hela försäljningsprocessen är viktigt för att du ska kunna känna dig bekväm med att allt går precis som det ska. Här är fem anledningar till att välja oss på Notar när du ska sälja radhus:

Erfarenhet och kunskap: På Notar har vi lång erfarenhet av fastighetsbranschen och våra mäklare besitter djup kunskap om marknadstrender och försäljningsstrategier.

Personlig service: Vi prioriterar personlig service och skräddarsyr våra tjänster efter dina behov. Vi strävar efter att skapa en positiv och professionell upplevelse för dig.

Stort kontaktnät: Genom vår breda kontaktbas och många kanaler för marknadsföring kan vi nå ut till potentiella köpare och maximera dina försäljningsmöjligheter.

Transparent och ärlig kommunikation: Vi tror på ärlighet och tydlighet i vår kommunikation. Du kan förvänta dig att få regelbunden feedback och uppdateringar om allt som händer under din försäljning.

Skräddarsydda helhetslösningar: Vi erbjuder en skräddarsydd helhetslösning. Vi tar hand om allt från värdering och marknadsföring till avtal och överlåtelse så du kan fokusera på allt annat som har med flytten att göra.


Vill du veta vad ditt radhus är värt?

Att veta värdet på ditt radhus är ett viktigt första steg vid en försäljning. Med Notars kostnadsfria värderingstjänst kan du få en professionell bedömning av värdet på ditt radhus. Våra erfarna mäklare tar hänsyn till faktorer som läge, storlek, skick och marknadstrender för att ge dig en realistisk värdering. Genom att ha en klar bild av värdet på ditt radhus kan du ta mer informerade beslut och sätta ett konkurrenskraftigt försäljningspris.

Hitta din mäklare på Notar

Med vårt erfarna team, omfattande tjänsteutbud och fokus på kundnöjdhet kan du känna dig trygg när du ska sälja ditt kedjehus. Hitta ditt närmaste Notar-kontor och kontakta en av våra duktiga mäklare idag.