Fredrik Hansson

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Fredrik Hansson, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“”
- säljare på Vänskapsvägen 51
“"Vi valde rätt! Under hela säljprocessen har Fredrik från Notar varit lättillgänglig, haft raka rör, varit vägledande och informativ, lyhörd och kommit med positiv energi. Rekommenderar honom starkt vidare! "”
- säljare på Kantarellstigen 4
“"Jag vill starkt rekommendera Fredrik som mäklare för din bostadsförsäljning. Hans professionalism och engagemang gjorde hela processen till en positiv upplevelse. Fredrik visade inte bara imponerande skicklighet utan var även enastående när det kom till att vara där när jag behövde, utan att på något sätt störa processens naturliga flöde. Hans närvaro var proffsig och samtidigt varm, vilket gjorde hela upplevelsen minnesvärd. "”
- säljare på Högalidsgatan 36C
“"Vi är jättenöjda med Fredrik, han är väldigt kommunikativ och var hela tiden snabb. Han var hungrig på ett bra sätt och visade skicklighet när marknaden var trög för alla försäljningar. Vi kommer definitivt att vilja nyttja Fredrik igen i framtiden."”
- säljare på Hornsgatan 123
“"En fantastisk mäklare! Så lyhörd och svarade på alla våra frågor snabbt. Vi hade behov av att sälja relativt snabbt och Fredrik ordnade fotografering och allt annat omgående och med omsorg. Mycket tydlig i kommunikationen med både oss och köparen. Kunde förklara alla termer och gången kring hur försäljning går till. Det var viktigt för oss som aldrig sålt förut. Vi kände att vi kunde lita på Fredrik fullt ut. Rekommenderar verkligen Fredrik som mäklare! Helena och Fredrik Bjurström "”
- säljare på Sleipnervägen 27
“"Fredrik has been outstanding from start to finish in this process. He has had good ideas which he expressed in a good, clear manner and made what could have been a very stressful experience into an adventure with a very satisfying outcome."”
- säljare på Bernströmsvägen 34
“"Mäklaren var lyhörd för mina behov i och med att jag behövde få till en snabb försäljning och hade god kontakt med spekulanter som kontaktades omgående. Tack vare detta proffsiga bemötandet gick försäljningen rekordsnabbt. "”
- säljare på Skagersvägen 3
“"Vi är otroligt nöjda med Fredrik som mäklare. Fredrik är social och trevlig och lätt att tycka om. Han har varit tillgänglig och hela tiden hållt oss uppdaterade, vilket har känns väldigt tryggt. Han har dessutom visat på stort engagemang och driv, vilket gav goda resultat. Utöver detta har han gett råd och hjälpt oss i processen att hitta ett nytt boende. Allt som allt en väldigt proffsig och trevlig mäklare! "”
- säljare på Skagersvägen 3
“"Fredrik var mycket engagerad och förtroendeingivande genom hela försäljningsprocessen med trevlig och tydlig kommunikation. Rekommenderar!!"”
- säljare på Pingstvägen 62
“"Väldigt duktig och driven!"”
- säljare på Gröndalsvägen 147
“"Efter att ha blivit lurad av en mäklare när jag köpte lägenheten var jag snabbt tvungen och sälja om den. Jag valde att anlita fredrik. Hans engagemang, kunskap, driv och stora kontaktnät gjorde att han lyckades sälja min lägenhet på en vecka och till ett högre slutpris än vad jag själv köpte den för, ingen enkel uppgift i dessa tider. Jag rekommenderar verkligen den här mäklaren till alla som är i behov att sälja sin bostad. Stort tack Fredrik! "”
- säljare på Ada Nilssons gata 11
“"Givet en tuff marknad lyckades Fredrik lösa en bostadsaffärer jag inte trodde var möjlig. Jag hade tuffa krav och Fredrik fiskade i varenda damm för att hitta rätt köpare. Samtidigt uppskattade jag att han respekterade min prisnivå och bara hörde av sig när han hade något han visste jag var intresserad av. Business minded och god fingertoppskänsla. Alla i Telefonplan borde sälja sin lägenhet med Fredrik!"”
- säljare på Pingstvägen 54
“"Fredrik höll oss hela tiden uppdaterade, flera samtal och sms om dagen. Han var alltid tillgänglig och stöttande genom hela affären. Han hjälpte till och med till med att leta objekt till oss och gav oss värderingar på de objekten om vad som var en god affär och inte. För att summera, Fredrik gick verkligen de extra stegen för oss och våra bostadsaffärer. "”
- säljare på Fastlagsvägen 55
“"Jag kan verkligen rekommendera Fredrik till din bostadsaffär. Han är engagerad, lyhörd, flexibel och arbetar hårt. Han tänker utanför traditionella banor och anpassar sitt sätt till vad som funkar bäst på bostadsmarknaden. Han är duktig i förhandling också! "”
- säljare på Pilgrimsvägen 54B
“"Driven, engagerad och duktig på att förhandla! Fredrik jobbar med hjärta och själ för att få sina säljare att bli nöjda! Rekommenderas starkt! "”
- säljare på Tant Bruns väg 22

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering