Philip Kujanpää

Mitt mål är att alltid överträffa dina förväntningar!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Philip Kujanpää, Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Philip Kujanpää
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Philip hjälpte mig och min sambo att sälja vår första lägenhet i Solna. Han var väldigt kompetent och gav oss den bästa servicen. Vi blev positiv överraskade av att affären gick så smidigt till och att Philip var så öppen och ärlig med med hela processen. Vi kommer absolut att anlita honom i framtiden då vi känner oss trygga med honom”
- Arvid tydéns allé 2
“Philip är en mäklare du får förtroende för. Han är lugn och sansad och lägger ned ett hårt arbete på att hitta rätt köpare”
- Bangatan 17
“Du var helt enkelt bäst!”
- Backvägen 9
“Philip skötte vår försäljning riktigt bra, snabba svar på mailen och lyhörd kring våra önskemål. Jag skulle rekommendera honom som mäklare till vem som helst.”
- Ankdammsgatan 33
“Jag sålde min lägenhet i Solna Maj 2017. Mäklaren var Philip Kujanpää i Solna, Notar. Philip är otroligt professionell, seriös och lätt att på ett förtroendefullt sätt samarbeta med. Han sålde min lägenhet till ett pris som med råge slog mina förväntningar. Den unge mäklaren Philip är påläst, snabb i tanken och framför allt tillgänglig, alltid tillgänglig. Rekommenderar honom varmt.”
- Solnavägen 96 B
“Redan från första mötet med Philip så möts man på ett proffsigt sätt med mitt som mål som säljare i fokus. Att under hela processen hålla mig informerad om nuläget samt nästa steg gjordes på ett mycket bra sätt. ”
- Oxenstiernas allé 21
“Philip är en otroligt duktig och genuin mäklare. Rekommenderas varmt.”
- Norra vägen 2
“Proffsigt lugn och skapade trygghet till mig som säljare. Sa direkt att det är bara att ringa när som om vad som, vilket kändes seriöst och bra! Så målmedveten och pådrivande, superbra!! Absolut toppbetyg med många plus! Absolut Bästa rekommendationen!”
- Bennebolsgatan 8
“Mäklaren Philip Jansson Kujanpää är otroligt påläst och engagerad. Jag upplevde honom som mycket seriös och pålitlig. Philip är alltid tillgänglig, respektfull och har svar på de mest krångliga frågorna. Via Philip förstod jag vilket välskött och pålitligt bolag Notar i Solna är”
- Fridensborgsvägen 133

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering