Elin Johansson

16 år som mäklare på Notar Solna & över 1400 försäljningar - Talar sitt tydliga språk!

· Kunskap?
- Du ställer frågorna / jag har svaren      

· Fingertoppskänsla?
- Jag knyter ihop säcken vid rätt tidpunkt  

· Flexibilitet?
- Ett måste, varje affär är unik              

· Tillgänglighet?
- Ni blir förvånade                                      

· Trygghet?
- Jag är med Er hela vägen            

· Områdesbunden?
- Nej! Inga begränsningar, jag ser mig gärna omkring

· Engagemang, stil & kvalité
- En trygg Småländska med båda fötterna i Solna

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Elin Johansson, Reg. Fastighetsmäklare
Elin Johansson
Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Elin är otroligt professionell med god lokalkännedom. Hon är kunnig och påläst, vilket skapar förtroende i kontakt med både oss som säljare samt de köpare som fanns i samband med försäljningen av vår lägenhet. Under försäljningens gång fick vi hela tiden utförliga uppdateringar och Elin var vass och duktiga i att driva på en bra budgivning. Vi har använt oss av Elin som mäklare även tidigare och alltid känt oss väldigt trygga.”
- Marcus Schramm - Säljare på Mauritz Stillers väg 12
“Jag trodde att jag visste hur jag skulle sälja men Elin visade att en bra mäklare kan bidra rejält. Elin har oslagbar lokal - och personkännedom. Hon förstod snabbt när hon såg en möjlighet att förvalta den mer än väl. Jag kan varmt rekommendera henne till andra. ”
- Kerstin Ohlsson - Ingrid Bergmans väg 9
“ Vi är jättenöjda med hur smidigt Elin har guidat oss igenom vår försäljning! Hon har lyssnat på våra funderingar och gett råd på vägen. Hon har hållit oss väl informerade om vad som hänt och vad som gällt i de olika stegen i affären. Hon har dessutom alltid varit lätt att nå när vi haft frågor. Elin känns mycket kunnig, både på sitt jobb och om bostäderna i vårt område i Solna. Vi kände oss trygga från första till sista steget i vår lägenhetsförsäljning och skulle gärna anlita henne igen!”
- Nina Zamanian - Viktor Sjöströms väg 7
“Elin tillhör en av Råsundas absolut vassaste fastighetsmäklare för att inte säga den vassaste. Jag hade en förväntansbild som redan den var högt ställd, hon överträffade den. Tur hon inte kan kopiera sig själv, då hade många av hennes kollegor i branschen fått det ännu tuffare.”
- Martin Eriksson - Uppfartsvägen 4
“Elin överträffade våra höga förväntningar! Vi valde Elin för att hon är förtroendeingivande och kunnig. Hon såg till att både vi som säljare och köparen blev nöjda. Hennes konkreta tips inför fotografering och visning upskattades mycket”
- Alessia Wistén - Näckrosvägen 5
“Elin Johansson är väldigt kompetent, både yrkesmässigt och socialt, har stor lokalkännedom och koll på läget och potentiella köpare. Hon är extremt tillgänglig (... också för telefonsamtal vid midnatt...), flexibel vad gäller privatvisningar och att komma på olika lösningar. Elin skapar realistiska förväntningar, uppdaterar kontinuerligt vad gäller visningar och budgivning - hon är seriös och energisk, samtidigt mycket lugn. Vi köpte vår lägenhet för 9 år sedan av Elin, hon har nu sålt den och vi har köpt vår nya lägenhet också genom Elin. Vi har fullt förtroende för henne i båda rollerna och kan varmt rekommendera henne.”
- Kristina Burström - Viktor Sjöströms väg 7
“"Jag hade stor hjälp av mäklaren Elin Johansson. Alltid lätt nåbar, kunnig och professionell. Hon kom med bra förslag om såväl annons som visning och uppmärksammade mig på saker jag inte hade tänkt på. Jag skulle gärna anlita henne igen och rekommenderar henne till andra."”
- Katrin Säfström - Ekstigen 10/ Källbacken 12
“Ständigt anträffbar, en klippa i en tuff marknad. Vi är helnöjda med vårt val.”
- Asim Khullar - Solnavägen 110
“Det var ett lätt val att välja Elin som vår mäklare. Hon är extremt kunnig, erfaren, lyhörd och en grymt duktig och målinriktad mäklare! Vi kände oss trygga under hela processen och Elin var engagerad och hjälpte oss med allt från inredningstips till rekommendationer kring strategi och tidpunkt för försäljning. Detta visade sig vara mycket lyckat. Hennes objektsbeskrivning av vår lägenhet var välskriven och fångade verkligen vår lägenhet i ord. Det är ju så viktigt för oss att andra skulle förstå vilken bra lägenhet det är och det framkom på ett väldigt trevligt sätt i annonsen. I kombination med bilderna tror vi verkligen att det fångade in många och en anledning till att det kom såpass många på visningen. Elin är verkligen proffsig och speciellt på hur hon hanterar både oss som säljare men även potentiella köpare. Hon hanterade budgivningen mycket skickligt och vi är mycket nöjda. Det var viktigt för oss att ha en mäklare som som Elin och vi är oerhört nöjda med vårt val och rekommenderar varmt att anlita Elin som mäklare.”
- Ylva Norlin - Viktor Sjöström väg 4
“Väldigt professionell och senior jämfört med många andra mäklare. Kommer att anlita Elin om möjligt vid nästa försäljning.”
- Andreas Almqvist - Greta Garbos väg 21C
“Elin är en väldigt professionell Mäklare som arbetar bra under högt tryck. Hon är social, lyhörd och har samma positiva attityd från start till slut av försäljningen. ”
- Marcell Benedickt - Lilla Gatan 4
“Min uppfattning är att Elin tycker om att vara mäklare. Du kan aldrig bli riktigt bra om du inte tycker det är kul. Hennes engagemang uppfattar jag kommer från det faktum att hon tycker det är kul. Det blandat med lite tävlingsinstinkt och givetvis erfarenhet gör att hon enligt mig gjorde att kanonjobb.”
- Patrik Arengård -Vasavägen 29
“Det kändes tryggt att ha Elin som mäklare. Hon är erfaren, kunnig och jobbar för att göra en bra affär utan att vara påstridig eller säljig (varken mot säljare eller köpare)”
- Carin Zetterqvist - Östervägen 9B
“Elins lugn i stormen var imponerande, trots en svårare säljmarknad och ett initialt trögt budgivningsläge stod hon pall och ledde oss till en lyckad försäljning”
- Ida Büyükkaya - Ingrid Bergmans väg 9
“Vi har nu både köpt och sålt av Elin och kan varmt rekommendera henne. Elin är tillgänglig, proffsig, lugn och saklig - det finns en anledning till att hon säljer mest i Råsunda/Filmstaden. Även med högt ställda förväntningar levererade hon över vår förväntan. ”
- Fredrik Zenk - Näckrosvägen 39
“Elin är väldigt driven och kompetent. Hon arbetar professionellt och har ett bra team som assisterar. Det blev en väldigt bra och smidig försäljning för min del. Elin är trevlig, charmig och enkel att samarbeta med. Jag rekommenderar henne varmt till alla som behöver en mäklare! ”
- Cesar Aristam
“Elin har en fin personlighet och är en fantastiskt proffsig mäklare som överstigit mina förväntningar många gånger om! Hennes långa erfarenhet som mäklare i kombination med att hon också alltid är pigg och glad gör att hon definitivt sticker ut från mängden av mäklare som finns därute. Jag VET att jag aldrig skulle fått lika högt slutpris om vi haft en annan mäklare. Hon skötte budgivningen på ett sätt som endast en mycket erfaren och säker mäklare kan- det krävs en ytterst fin fingertoppskänsla för att få nöjda budgivare och samtidigt ett rekordhögt slutpris! Jag är framförallt mycket imponerad av hennes lugn och förmedlade trygghet i en situation som är väldigt ängslig för mig som säljare. Tack vare goda råd innan foto och visning började allt perfekt. Hennes säljande text var också mycket imponerande. Under budgivningen gav hon ovärdeliga råd till mig som säljare gällande dolda bud, tidsbegränsade bud osv. Det finns inte ord nog att beskriva hur nöjd jag och familjen slutligen är med Elins hårda arbete. Tack vare Elin kan vi nu köpa ett större hus än vi från början tänkt, så Elin medverkar till en ljusare framtid!:-)”
- Cecilia Tegnér - Grevgatan 48
“Jag mötte Elin på en visning i Solna och tyckte att hon stod ut i jämförelse med andra mäklare. Hon var väldigt trevlig och välkomnande på ett behagligt sätt och kunde dessutom besvara alla mina frågor om lägenheten och föreningen- något som faktiskt inte är en självklarhet. Jag är väldigt noggrann och uppskattar när andra också är det. Hennes engagemang och tillgänglighet samt hantering av budgivningen (som jag dock inte vann)gjorde mitt val självklart när jag själv sen skulle sälja min lägenhet! Elin är inredningsintresserad och har känsla för detaljer. Vid besöket i min lägenhet var hon rak på sak och listade militäriskt upp vad som skulle göras inför fotografering och visning och lånade t.om ut stylinggrejer och möbler till mig gratis. Det överraskade mig och var verkligen speciellt! Elin överträffade alla mina förväntningar och hon är verkligen hjälpsam! Det handlar om så otroligt mycket pengar när man säljer sitt hem och då är det viktigt att redan INNAN försäljningen går i gång att valet av mäklare är rätt. Jag kände mig trygg genom hela processen och vet att Elin maximerade slutpriset mer än vad någon annan kunnat. Jag är verkligen supernöjd och tacksam! ”
- Christoffer Lindgren - Tomtebogatan 39
“Genomtänkt strategi. God moral och etik för både köpare, säljare och sig själv. Engagerad. Dessutom ett behagligt sätt.”
- Gun Moden - Näckrosvägen 39

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering