Per Knaust

Jobbat som fastighetsmäklare i 15 år!

Per Knaust är franchisetagare och kontorschef över områdena Farsta, Sköndal, Skarpnäck, Haninge och Skogås/Trångsund.

2023 MÅNADENS MÄKLARE PÅ NOTAR

2021 och 2022 FLEST ANTAL SÅLDA VILLOR/RADHUS I FARSTA, SKÖNDAL, SKARPNÄCK*

2022 FLEST ANTAL SÅLDA LÄGENHETER I SKÖNDAL*

*källa Hemnet andelsstatistik

ÅRETS MÄKLARKEDJA 2022, 2021, 2020 OCH 2019 UTSEDDA AV HEMNET

Per har varit mäklare sedan 2005 och har skaffat sig en gedigen erfarenhet och behärskar försäljningsprocessen med stor precision både i lågkonjunktur och högkonjunktur.

Utöver det är han utsedd till toppmäklare enligt mäklarofferter och vinnare av Guldhemmet med Notar tre år i rad. Per lägger stor vikt i att arbeta digitalt och har med åren skapat områdets största spekulantregister som når ut till flest potentiella köpare. Tack vare bra sociala mediekampanjer och mäklartipset får hans annonser ofta Hemnets utmärkelse klicktoppen.

Per är även en av landets mest högutbildade mäklare med en fil. kand i företagsekonomi från Stockholms Universitet, en Masters of Science från London School of Economics, en mäklarexamen från Gävle Högskola samt utbildat sig till god man. Han har även tidigare arbetat med bolån på bank i Sverige samt på investmentbanken Merrill Lynch i London.

Per har en bred erfarenhet av allt från försäljning av villor, radhus, bostadsrätter, dödsbon, tomter till ombildningar av hyresrätter. Tidigare har Per även varit franchisetagare över områdena Östermalm, Vasastan, Huddinge och Tyresö. Vilket gör att Per under sin karriär sålt över tusen objekt runt om hela Stockholm.

Att kunna påverka förutsättningarna för en kund i deras största affär samt leverera mer än förväntan gör att Per fortfarande tycker att mäklaryrket är det roligaste som finns. Med Per som mäklare får ni en lyhörd, trygg och tillgänglig fastighetsmäklare som jobbar utifrån era behov och gör allt för att ni ska få så bra betalt som möjligt. Vi hör ofta Per säga ”det är inte slumpen som avgör slutpriset, det är jobbet och förberedelserna innan”.

Kontakta honom redan när första tanken på ny bostad dyker upp så har ni en engagerad mäklare från start till mål!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Per Knaust, Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Per Knaust
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Per var engagerad, kunnig och stabil. Han skötte allt mycket bra.”
- Kenneth H, säljare av villa, Sköndal
“Per kändes rätt helt enkelt. Han skötte allt utmärkt.”
- Caroline K, säljare av villa, Sköndal

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering