Michaela Holmström

MITT MÄKLERI KÄNNETECKNAS AV ENGAGEMANG, IHÄRDIGHET & VILJAN ATT ÖVERTRÄFFA MINA EGNA OCH KUNDERS FÖRVÄNTAN!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Notar sedan 2012. Jag älskar mitt jobb! Idag jobbar jag med det som jag brinner för allra mest, på ett företag som presenterar och marknadsför din bostad bäst. För mig är varje affär den viktigaste och mitt mål är att vara såväl personlig som professionell. Som mäklare är jag tydlig, ärlig och lyhörd. Tillsammans med kund och säljare tar jag fram det bästa. Trygghet är något som alla kunder ska uppleva och det är så jag skapar de bästa förutsättningarna. Tävlingsmänniskan i mig vill alltid ge det där lilla extra och jag är beredd att jobba stenhårt!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Michaela Holmström, Reg. Fastighetsmäklare
Michaela Holmström
Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“"Fastighetsmäklare Michaela Holmström är en otroligt bra och mycket professionell mäklare. Jag har genom åren träffat många mäklare men Michaela Holmström är helt outstanding. Hon har levererat det högsta försäljningspriset någonsin i föreningen genom att med en fantastisk marknadsföring och ett högt angagemang lyckas attrahera rätt köpare på en något svag marknad. Jag kan varmt rekommendera Michaela Holmström till alla framtida bostadssäljare."”
-
“"Michaela är kunnig, hjälpsam och flexibel när det kommer att sälja lägenheter. Jag har använt mig av Michaela förut och är alltid lika nöjd med hennes hårda arbete!"”
-
“"Rekommenderar Michaela och Notar till alla som säljer. Hon var otroligt lyhörd, väldigt trevlig och pålitlig. Hade god kunskap om området såväl som potentiella köpare. Kunde inte vara nöjdare!"”
-
“"Vår mäklare Michaela Holmström har guidat oss föredömligt genom vår process. Hon har hela tiden varit saklig, ärlig och uppriktig. Hon har ett enormt engagemang, härlig energi och genuint intresse. Som kund till henne känner man sig unik och sedd. Jag har haft fullt förtroende för henne genom hela processen och rekommenderar henne varmt!"”
-
“"Michaela har varit otroligt proffsig hela vägen och har verkligen överträffat dom förväntningar jag hade. Jag kommer att vända mig till Michaela i framtiden vid nästa köp eller försäljning och kan verkligen rekommendera henne till andra."”
-
“"Inför min försäljning var jag mycket noggrann med att jämföra olika mäklare eftersom att det var min första försäljning. Jag letade efter en person med ett stort driv men som också var tydlig och rak i sin kommunikation. Jag träffade fyra olika mäklare som alla har stor lokalkännedom och säljer mycket i mitt område. Valet var för mig inte svårt då jag direkt kände att jag och Michaela kom bra överens och hade samma inställning. Jag hade räknat med att göra en förlust på min lägenhet då många av mäklarna tryckte på att det är en extremt skakig marknad. Däremot kände jag ett enormt driv från Michaela från start. Nu har jag verkligen förstått att mäklaren gör skillnad. Vi sålde lägenheten igår, jag gjorde inte en förlust och dessutom såldes lägenheten två dagar efter söndagsvisningen. Det hade inte kunnat gå bättre! Jag är så nöjd och har verkligen känt mig trygg i att hon gjort allt hon kan för mig som säljare men även bryr sig mycket om köparen. Hon är en sådan du både vill köpa och sälja av och det är en fantastisk egenskap. Jag ångrar inte en sekund att jag valde Michaela som min mäklare och kommer definitivt att rekommendera henne till mina vänner framöver. 5 av 5!"”
-
“"Michaela är målinriktad och har mycket god orientering i regionen hon verkar. Alltid tillgänglig och uppdaterar och informerar löpande. Det gäller såväl inför försäljning och annonsering som under pågående affär. Hon har djup social kompetens och har gudidat mig genom min affär på ett fantastiskt sätt. Det under en tid med mycket speciella förhållanden avseende pågående epedemi. JAg rekommernderar henne verkligen! Vill du ha en lyckad affär kontakta Michaela Holmström på Notar"”
-
“"En mycket skicklig, engagerad och kunnig mäklare som får mina absolut bästa rekommendationer. Michaela har gjort ett strålande arbete och lyckats väldigt väl, trots att bostadsmarknaden har blivit tuffare. Även hennes mycket duktiga samarbetspartners, såsom fotografer, har gjort ett fantastiskt arbete och bidragit till den positiva helhetsupplevelsen."”
-
“"Vi köpte lägenhet genom Michaela och eftersom hon gav så bra intryck så valde vi henne när vi skulle sälja vårat kedjehus. Våra förväntningar uppfylldes vid försäljningen."”
-
“"Jag har sålt en hel del fastigheter i mitt liv och måste säga att Michaela är på alla sätt helt överlägsen alla andra mäklare jag haft. Kunnig, påläst, engagerad x 10 och lyhörd är ledord som kommer direkt och alltid tagit emot mig som kund på absolut bästa sätt. Jag kan rekommendera Michaela som inte bara en utomordentlig mäklare utan även som en underbar och positiv människa som kommer få allt att flyta på i din försäljning."”
-
“"Vi jätte nöjda med Michaela Holmström får 10 av 10 möjliga”
-
“"Michaela har allt och lite till! Hon är fantastisk på sitt jobb och hon ger allt! Hon fick oss verkligen att känna att hon jobbade för oss och ville värt bästa. Vi hade inte kunnat hitta en bättre mäklare. Vi blev ett team! Guldstjärna!"”
-
“"Michaela är en bra säljare som har ett driv som få! Hon lyssnar vad kunden har för önskemål. Dessutom är hon väldigt uppdaterad på det område hon ger sig på. Jsg har fått många goda råd och jag har använt henne 2 ggr i nutid och rekommenderat henne till vänner som också är nöjda. Välj rätt mäklare, välj Michaela! "”
-

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering