Robin Ström

SÄLJ MED REKORDPRIS!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 16 år där jag har förmedlat över 1.000 objekt. Jag är franchisetagare och ansvarig över kontoren i områdena Farsta, Skarpnäck och Haninge.

Tack vare min energi och drivkraft så har jag rekordpriser i de flesta föreningar i söderort.

Ända sen jag var liten har jag alltid varit tävlingsinriktad och haft hög arbetsmoral vilket visade sig tidigt i skolan och att ha tävlat på elitnivå, det resulterade snabbt i höga resultat och slutpriser som mäklare.

Något som jag lägger stor tyngd på och som är viktigt för mig är min tillgänglighet för både säljare som köpare under alla tider på dygnet. Jag är alltid påläst, kunnig och serviceinriktad, detta för att skapa ett stort förtroende hos mina kunder, att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil. För mig slutar inte affären när din lägenhet är såld, jag hjälper mer än gärna till längre än så med deklarationer och låneansökningar samt mer därtill. Jag finns även där för dig som behöver ett bollplank om du letar och behöver råd gällande en ny bostad.

Jag är uppvuxen i söderort där jag har bott hela mitt liv vilket gör att jag har stor kunskap om allt i närområdet när det gäller skolor, friluftsområden och kommunikationer. På min fritid ägnar jag tid till, träning, matlagning och att vara ute i naturen. 2018 genomförde jag även en svensk klassiker.

Tveka inte att ringa mig, det finns inga dumma frågor – bara dumma svar!

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Robin Ström , Reg. Fastighetsmäklare
Robin Ström
Reg. Fastighetsmäklare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering