Ilirjana Breznica

När din största affär blir din bästa!

Som er fastighetsmäklare garanterar jag er en trygg och transparent bostadsaffär där jag utför mina uppdrag med mycket engagemang och professionalism. Jag drivs och inspireras av att få hjälpa människor där vi tillsammans kan skapa de bästa möjligheterna för nya rekord.

Jag är en tävlingsinriktad person som ställer höga krav på mig själv i mitt arbete. Med mitt stora driv och engagemang ger jag alltid 110% i varje affär för att maximera försäljningsresultatet och för att överträffa mina kunders förväntningar.

Genom stor passion, noggranna förberedelser och fullt fokus ser jag till att varje förmedling blir framgångsrik och kundnöjdheten total.

Om du vill att din största affär även skall bli din bästa, tveka inte att kontakta mig!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Ilirjana Breznica
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Mäklare Hammarby

Säljarnas ord

“Vi fick bråttom att sälja vår bostad och fick snabb och professionell hjälp av Ilirjana. Styling och fotografering ordnades på studs. Hon höll oss hela tiden uppdaterade och arbetade hårt för att vi skulle få ett bra pris. Vi var överraskade över hur lätt allt flöt på. Bostaden såldes till ett pris över förväntan. Ilirjana har ett trevligt och proffsigt sätt att bemöta en som kund. Vi är jättenöjda med kontakten med henne och försäljningen.”
- Camilla H
“Utsökt mäklararbete när det gäller försäljningen av vår bostadsrätt. Rätt värdering, snabbt agerande och vänligt bemötande. Ger ett mycket säkert intryck.”
- Sam G
“Toppenbra mäklare som jag verkligen kan rekommendera! Ilirjana är trevlig, engagerad, tydlig och kommunikativ. Kändes väldigt tryggt genom hela processen.”
- Lisa E
“Ilirjana utförde mer än bara försäljningen, hon ställde upp med iordningställande av lägenheten samt hjälpte till med praktiska saker. Det uppskattades högt av en förälder med tidsbrist. Hon gav kontinuerligt uppdatering om hur arbetet med försäljningsprocessen fortlöpte. Hon var alltid tillgänglig och positiv. Jag rekommenderar Ilirjana Breznica om ni önskar en smidig försäljning.”
- Zeqir B
“Hennes lugn och saklighet genom hela processen. Eloge! Skapade trygghet OCH imponerade då hon är relativt ung. Bright future ahead.”
- Ralf L
“Ilirjana är mycket engagerad, professionell och socialt kompetent som mäklare. Hon gav tydlig information och är verkligen supertrevlig i sitt bemötande. Som förstagångssäljare upplevde jag att jag fick tydlig information om försäljningsprocessen. Hon gav också mycket snabb återkoppling och besvarade telefonsamtal och meddelanden omedelbart. Ilirjana överträffade absolut mina förväntningar och jag skulle rekommendera henne som mäklare alla dagar i veckan. Min lägenhet blev såld innan visning och jag är supernöjd med slutpriset.”
- Lin H
“Ilirjana was an excellent broker! She got my flat to market, and sold, with amazing speed and professionalism. She was always there to help, as well. I highly recommend her!”
- Jordan N
“Ilirjana hjälpte mig sälja min lägenhet på Bildhuggarvägen. Jag är supernöjd med hur jag blev bemött av Ilirjana och hur hon skötte allt på ett mycket professionellt sätt. Hon var tydlig och höll mig kontinuerligt uppdaterad genom hela affären. Jag skulle verkligen rekommendera Ilirjana för andra som ska sälja sin bostad.”
- Viktor A
“Ilirjana is responsive, quick, and helpful. I think it makes her a great real estate broker. My expectations were: - receive answers quickly - do not feel any kind of manipulation - actually get the work done in a safe and kind manner I think Ilirjana did everything”
- Igor R
“Professionell, tillgänglig och trevlig!”
- Habibollah M
“Vår upplevelse av att ha anlitat Iliriana Breznica var mycket god. Hon var kompetent och samtidigt jordnära i sitt bemötande. Utifrån våra krav och mål framställde hon en väl genomarbetad plan. Hon prövade och omprövade olika idéer till det att hon uppnådde våra mål. Vi rekommenderar henne till våra nära och kära. Betyg 5/5!”
- Adam L
“Trevligt bemötande, förtroendegivande och glad vilket alltid känns bra i dessa tillfällen. Både som köpare och som säljare. Man känner att hon lägger den där extra manken till.”
- Therese G
“Köpte en 3:a i Hammarby sjöstad. Hade anlitat Ilirjana någon månad innan för att förbereda försäljning av våran lägenhet. Passade perfekt att hon kontaktade oss med en 3:a som hon skulle sälja. Väldigt glad, tydlig, lätt att ha att göra med. Nu ska vi ha kontakt med Ilirjana fast omvänt, hon säljer som sagt våran lägenhet.”
- Jonathan H

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering