Hanna Elfsson

Att leverera en kvalitativ tjänst som i slutändan genererar till en lyckad affär för både säljare och köpare är något jag alltid utgår i från i min roll som fastighetsmäklare. För mig handlar det om att alltid anpassa mig efter mina kunders önskemål och behov där vi tillsammans skräddarsyr det bästa upplägget för just Din försäljning. En bostadsaffär är förmodligen den största affären du gör i livet och med ett tryggt bemötande från min sida ser jag till att vägleda dig genom hela processen från start till mål. 

Jag strävar alltid efter att överträffa förväntningar och att tillsätta det lilla extra som krävs, dels när det gäller slutpriset men också att samtliga parter ska vara mer än nöjda med mitt arbete och där jag inte slutar mitt arbete förens vi nått dit. Med mitt gedigna engagemang och tillgänglighet i kombination av ett enormt driv och positivitet tillsammans med Notars starka varumärke och unika marknadsföring, ger oss de absolut bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning. 

Oavsett om du går i säljtankar, vill ha en värdering eller bara vill prata om bostadsmarknaden är du varmt välkommen att kontakta mig så ser vi till att ta fram det bästa upplägget som passar just dina behov och önskemål. 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering