Zeynep Eker

Trygg, engagerad & målmedveten!

"Trygg", "engagerad" och "målmedveten" är tre av de ord som mina kunder, såväl säljare som köpare, återkommande använder för att beskriva mig i min roll som mäklare. Jag älskar mitt yrke och ställer alltid höga krav på mitt hantverk. Med ett leende på läpparna finns jag här för att guida dig i en av de största - och många gånger viktigaste - affärerna i ditt liv. 

Låt mig vara en del av din största affär. Kontakta mig så ser jag till att du får den absolut bästa skräddarsydda lösningen - för det ÄR skillnad på mäklare och Mäklare! 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Vill lämna dem bästa tänkbara rekomendationer som man kan göra gällande Zeynep och hennes insats som mäklare. Hennes fantastiska energi, karisma, lyhördhet och driv gör att hon särskiljer sig långt ifrån övriga mäklare på marknaden. Mäktigt imponerad av det driv samt ödmjukhet som Zeynep besitter vilket gör att man som säljare kan känna sig både trygg och helnöjd med sitt val av mäklare. Duktig på att återkoppla genom hela processen vilket uppskattas enormt. Med Zeynep mycket höga sociala kompetens är hon en person som garanterat både säljare samt spekulanter uppskattar vilket skapar positiva effekter för samtliga i en säljprocess. Mitt bästa val av mäklare hitills i livet!”
- säljare på Ormvråkens väg 6
“Vi är mycket nöjda med vår mäklare, hon har varit lugn, trevlig, påläst och saklig. Vi har uppskattat henne väldigt mycket, ett glatt leende och härligt mottagande har vi fått. Hela försäljningen har fungerat perfekt och hon har guidat oss hela vägen. Hon är väldigt social och tillmötesgående på ett proffsigt sätt och vi kan varmt rekommendera henne till alla kunder. ”
- säljare på Sysslomansgatan 20B
“Professionell och målinriktad. Väldigt trevlig och lätt att ha och göra med! Försäljningen gick hur smidigt som helst och utfallet blev ett mycket bra försäljningspris. 5/5!”
- säljare på Torngatan 38
“Jag kan varmt rekommendera Zeynep som mäklare. Jag upplevde henne väldigt professionell och kände mig trygg att lämna min bostadsaffär i hennes händer. Vi hade tät kontakt genom hela processen och hon var väldigt lätt att komma i kontakt med.”
- säljare på Hjalmar Brantingsgatan 9B
“Zeynep gjorde ett jättebra jobb. Hon är tydlig, pedagogisk när hon svarar på frågor, alltid tillgänglig. Vi har känt att hon varit på vår ”
- säljare på Vigle 42
“Vi blev tipsade av annan mäklare att höra av oss till Zeynep och vi fick ett jättebra intryck redan vid första mötet. Har aldrig sålt en bostad innan, så visste inte hur allt skulle gå till. Men det gjorde inget, för Zeynep förklarade hela processen och var mån om att vi fick all information vi behövde. Zeynep är kompetent, förtroendegivande och driven. Det märks att det är viktigt för henne att både säljare och köpare är nöjda med affären. Jag hade hundra gånger om rekommenderat Zeynep och kommer göra det till vänner och bekanta som behöver mäklarhjälp.”
- säljare på Viktor Rydbergsgatan 40
“Zeynep visade tidigt ett stort engagemang och att hon är väldigt påläst. Hon var ständigt tillgänglig och hörde av sig så fort hon kunde även om hon satt i möte när vi försökte få kontakt. Hon vägledde oss på ett professionellt sätt utan att tänka på vad som var bäst för henne själv. Hon jobbade dock objektivt för både oss som säljare som till köparen tyckte vi utifrån det vi upplevde. Dessutom mycket trevlig och tillmötesgående. Vi rekommenderar henne varmt!”
- säljare på Karlsrogatan 82
“Zeynep är trygg, väldigt driven och förtroendeingivande. Trots en tuff marknad att jobba i levererade hon över förväntan och vi känner oss supernöjd från start till kontraktsskrivningen. Vi kommer att anlita Zeynep fler gånger.”
- Kummingatan 22A
“Det här var första gången jag någonsin sålt en lägenhet, och jag kan inte tack Zeynep Eker nog. Redan på den kostnadsfria värderingen förklarade hon hela processen så tydligt för mig och svarade på alla frågor jag hade. Det var viktigt för mig att hitta en mäklare som jag kände var genuin och kunde lita på - och det är Zeynep. Vi var under processen att sälja innan marknaden föll, men valde att sälja den efter den hade fallit vilket inte var ideellt. Trots detta var Zeynep genom hela den här processen transparent och lugn - och dessutom sålde objektet med vinst. Hon lärde mig supermycket under hela vårt samarbete och har rustat upp mig med massor av information inför min framtida köpprocess. För mig, som ung kvinna och första-gången-säljare, var Zeynep den bästa mäklaren jag kunde frågat efter”
- Sturegatan 17B
“Zeynep har varit ett fantastiskt stöd för oss, både gällande bostaden hon har hjälpt oss att sälja men också stöd gällande de bostäder vi tittat på och slutligen köpt. Hon har funnits tillgänglig när vi behövt och alltid hjälpt oss svara på alla våra frågor. För oss som första gångs säljare har hon förklarat processen tydligt, gett tips och råd kring hur vi skulle kunna genomföra processen och samtidigt varit väldigt in lyssnande på våra behov och vår situation. Vi har under hela processens gång uppfattat Zeynep som en oerhört kompetent och professionell mäklare, som vi absolut kommer rekommendera andra att anlita.”
- Industrigatan 21

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering