Zeynep Eker

Engagerad, tillgänglig och förtroendeingivande är tre av de ord som mina kunder, såväl säljare som köpare, återkommande använder för att beskriva mig i min roll som mäklare. Jag älskar mitt yrke och ställer alltid höga krav på mitt hantverk. Med ett leende på läpparna finns jag här för att guida dig i en av de största och många gånger viktigaste affärerna i ditt liv. 

Låt mig vara en del av din största affär, kontakta mig så ser jag till att du får den absolut bästa skräddarsydda lösningen, för det ÄR skillnad på mäklare och Mäklare! 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Zeynep Eker
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Uppsala

Säljarnas ord

“"Vill lämna dem bästa tänkbara rekomendationer som man kan göra gällande Zeynep och hennes insats som mäklare. Hennes fantastiska energi, karisma, lyhördhet och driv gör att hon särskiljer sig långt ifrån övriga mäklare på marknaden. Mäktigt imponerad av det driv samt ödmjukhet som Zeynep besitter vilket gör att man som säljare kan känna sig både trygg och helnöjd med sitt val av mäklare. Duktig på att återkoppla genom hela processen vilket uppskattas enormt. Med Zeynep mycket höga sociala kompetens är hon en person som garanterat både säljare samt spekulanter uppskattar vilket skapar positiva effekter för samtliga i en säljprocess. Mitt bästa val av mäklare hitills i livet! "”
- säljare på Ormvråkens väg 6
“"Vi är mycket nöjda med vår mäklare, hon har varit lugn, trevlig, påläst och saklig. Vi har uppskattat henne väldigt mycket, ett glatt leende och härligt mottagande har vi fått. Hela försäljningen har fungerat perfekt och hon har guidat oss hela vägen. Hon är väldigt social och tillmötesgående på ett proffsigt sätt och vi kan varmt rekommendera henne till alla kunder. "”
- säljare på Sysslomansgatan 20B
“"Professionell och målinriktad. Väldigt trevlig och lätt att ha och göra med! Försäljningen gick hur smidigt som helst och utfallet blev ett mycket bra försäljningspris. 5/5!"”
- säljare på Torngatan 38
“"Jag kan varmt rekommendera Zeynep som mäklare. Jag upplevde henne väldigt professionell och kände mig trygg att lämna min bostadsaffär i hennes händer. Vi hade tät kontakt genom hela processen och hon var väldigt lätt att komma i kontakt med. "”
- säljare på Hjalmar Brantingsgatan 9B
“"Zeynep gjorde ett jättebra jobb. Hon är tydlig, pedagogisk när hon svarar på frågor, alltid tillgänglig. Vi har känt att hon varit på vår "nivå" när vi haft funderingar. Eftersom vi inte tidigare sålt någon fastighet så har hennes personlighet varit otroligt värdefullt för oss. Kan varmt rekommenderas."”
- säljare på Vigle 42
“"Vi blev tipsade av annan mäklare att höra av oss till Zeynep och vi fick ett jättebra intryck redan vid första mötet. Har aldrig sålt en bostad innan, så visste inte hur allt skulle gå till. Men det gjorde inget, för Zeynep förklarade hela processen och var mån om att vi fick all information vi behövde. Zeynep är kompetent, förtroendegivande och driven. Det märks att det är viktigt för henne att både säljare och köpare är nöjda med affären. Jag hade hundra gånger om rekommenderat Zeynep och kommer göra det till vänner och bekanta som behöver mäklarhjälp. "”
- säljare på Viktor Rydbergsgatan 40
“"Zeynep visade tidigt ett stort engagemang och att hon är väldigt påläst. Hon var ständigt tillgänglig och hörde av sig så fort hon kunde även om hon satt i möte när vi försökte få kontakt. Hon vägledde oss på ett professionellt sätt utan att tänka på vad som var bäst för henne själv. Hon jobbade dock objektivt för både oss som säljare som till köparen tyckte vi utifrån det vi upplevde. Dessutom mycket trevlig och tillmötesgående. Vi rekommenderar henne varmt! "”
- säljare på Karlsrogatan 82