Din mäklare på Ekerö

Är du ute efter en mäklare på Ekerö? Våra fastighetsmäklare på Ekerö har en lång erfarenhet och relation till området. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad på Ekerö också!

Fastighetsmäklare på Ekerö sedan 2001

Notar har funnits på Ekerö sedan 2001. Oss hittar du i en stor och öppen bobutik med centralt läge invid Brommaplansrondellen. Här har vi ett drivet och engagerat mäklarteam bestående av nio duktiga mäklare och 2 mäklarassistenter. Vi har en stor lokalkännedom och förmedlar lägenheter och villor i på Ekerö med omnejd. Vi kan erbjuda våra kunder ett genuint engagemang och en fenomenal marknadsföring. Vi hjälper er med försäljning, kostnadsfri värdering samt skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken.

Vi kan Ekerö

Vi som fastighetsmäklare har en gedigen och mångårig erfarenhet från Ekerös bostadsmarknad och många av oss är själva födda och uppvuxna samt bor här idag. Oavsett om ni bor i villa eller i bostadsrätt så har vi på Notar Ekerö just den kunskap och erfarenhet som en lyckad försäljning med högsta möjliga slutpris kräver. Alla mäklare hos oss har ett varsitt fokusområde och är således experter på just ditt område, vilka spekulanter som söker just din lägenhetstyp och hur priserna ser ut. Så om du väljer att anlita oss kan du med säkerhet veta att du är i trygga händer. Allt börjar med att en av våra duktiga mäklare kommer ut och värderar din bostad kostnadsfritt. Så tveka inte att kontakta oss redan idag oavsett om du ska sälja eller är nyfiken på värdet av din bostad.

Hos oss hittar du din blivande drömbostad på Ekerö!

Besök vårt härliga kontor vid Brommaplan eller slå oss en signal eller via kontakta oss via mejl om du söker bostad på Ekerö. Vi kan även hjälpa dig att skapa en bostadsbevakning för vad just du söker. Ni är givetvis varmt välkomna på våra visningar där vi kan svara på alla era frågor och kommer göra allt vi kan för att få er att känna er trygga med er bostadsaffär.

Upptäck Ekerö – ditt drömboende vid Mälaren!

Välkommen till Ekerö, en naturskön pärla som erbjuder det bästa av två världar: den lugna och natursköna miljön samtidigt som du har snabba och enkla kommunikationer till storstaden. Här kan du njuta av en harmonisk livsstil med närhet till vacker natur samtidigt som du har tillgång till alla stadens bekvämligheter. Mälaröarna består av Ekerö tätort, Munsö, Adelsö och Färingsö.

Ekerö natur

Ekerö är känd för sin fantastiska natur och pittoreska omgivningar fylld av kultur och historia. Här hittar du stora skogar och Mälarens vatten som bjuder på möjligheter till fiske, segling och andra utomhusaktiviteter. Med mängder av badstränder, väletablerade och välrenommerade skolor samt en expansiv utveckling av bostadsbyggande så är Ekerö kommun ett självklart val både för livskvalitet och som investering för framtiden. Det finns alltid något att upptäcka här! Ekerö är en perfekt plats för familjer att växa och trivas på. Här finns en trygg och välkomnande gemenskap. Barnen kan leka fritt i naturen och ta del av alla de aktiviteter som Ekerö har att erbjuda.

Kommunikationer

Trots den idylliska miljön är det aldrig långt till Stockholm. Med bra kommunikationer, inklusive bussar och färjor, tar du dig enkelt in till stadens pulserande centrum. Det tar bara cirka 30 minuter att nå Stockholm, vilket gör det smidigt att pendla till jobbet eller ta del av stadslivet när du vill. Ekerö har ett brett utbud av bostäder som passar alla smaker och budgetar. Från charmiga villor med sjöutsikt till moderna lägenheter nära service och kommunikationer. Oavsett vad du söker, kan vi hjälpa dig hitta din drömbostad i Ekerö.

Kontakta våra mäklare på Ekerö

Du är varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare på Ekerö oavsett om du ska köpa eller sälja eller om du bara är nyfiken på bostadsmarknaden. Du kan förvänta dig ett professionellt bemötande och hundra procent engagemang. Ring oss på 08-564 351 00 eller besök oss på Drottningholmsvägen 428.

Behöver du en mäklare i Ekerö?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Ekerö
Drottningholmsvägen 428, 168 76, Bromma

Vår personal & fastighetsmäklare i Ekerö

Andreas Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar
Andreas Pettersson
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Angelica Liljeqvist
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Emelie Schmidt
Föräldraledig / Koordinator
Julia Hast
Vice kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Linn Holmer
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Nella Karlsson
Koordinator
Sara Sällström
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Tomas Ekström Svahn
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar

Vanliga frågor & svar om mäklare i Ekerö