Andreas Nilsson

Jag älskar Blackeberg!

Jag började jobba på Notar Bromma redan 2006. Några år senare fick jag och min kollega Angelica Liljeqvist köpa in oss i företaget. Idag äger och driver vi Notar Bromma tillsammans med en tredje delägare, Tomas Ekström. Tillsammans har vi gjort en resa som jag är otroligt stolt över. Vi har gått från en marknadsandel på cirka 3% till att idag vara en av Brommas största aktörer med en marknadsandel på cirka 20%.

Jag har alltid älskat mitt yrke och idag jobbar jag nästan uteslutande i Blackeberg, dit vi även flyttade med familjen redan 2010. Ett område som jag verkligen kämpar och brinner för. Många spekulanter här vill uttryckligen köpa av just MIG, då de känner en stor trygghet och ett stort förtroende för det jag har att säga. Både om området, föreningarna och den specifika bostaden.

Det leder till att jag alltid har köpstarka spekulanter att slussa till din lägenhet, oavsett storlek. Massor av rekordpriser, goda rekommendationer och ständigt återkommande kunder är ett kvitto på att jag har lyckats mycket bra. Vi på Notar har ca 55% av marknaden i Blackeberg. Alltså mer än alla andra har tillsammans.

Jag har även en lång erfarenhet av yrket och har jobbat på alla typer av marknader. Någon som är extra viktigt i sämre tider, då tuffa förhandlingar är ständigt återkommande. Ring mig om du vill veta mer!

Andreas Nilsson, Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Andreas Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Säljarnas ord

“Hans tydliga vilja att sälja med resultatet att han gjorde det omöjligt att använda någon annan mäklare. Ingen kom ens i närheten av den marknadsföring Andreas ordnade.”
- Fredrik, Holbergsgatan 48
“Imponerande hur Andreas hinner med allt. Svarade alltid i telefon och svarade på sms inom 30 SEK...även sena kvällar. Han hade bra rykte i Blackeberg där vi sålde, och han gjorde ett kanonjobb.”
- Teemu, Holbergsgatan 119
“Han kan bostadsområdet och fick mig att känna mig trygg i hela processen. Mycket nöjd med försäljningen!”
- Eva, Sigrid Undsets Gata 10
“Grym lokal kännedom om området. Hade ett etablerat nätverk med kunder.”
- Pia, Holbergsgatan 36
“Sålt våran lägenhet till rekordpris. Han är trevlig och väldigt kunnig på sitt jobb. Och så älskar han Blackan!”
- Mikael, Björnsonsgatan 138
“Kommer rekommendera Notar/Andreas till alla Brommabor som ska sälja sina lägenheter!”
- Josefine, Björnsonsgatan 140
“Andreas lyckas verkligen presentera objekten på ett personligt och förtroendegivande vis. Av alla mäklare (även inom Notar) vi mött genom åren - Andreas är utöver det vanliga!”
- Camilla, Björnsonsgatan 58

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering