Din mäklare i Nerja

Är du ute efter en mäklare på solkusten, Nerja? Våra fastighetsmäklare i Almunecar, Nerja, Velez Malaga, Fuengirola, Mijas, Marbella och Estepona har lång erfarenhet för att hjälpa er i ert köp i Spanien. Vi hjälper er till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi blir inte bara din mäklare utan även kompis i Spanien, då vi har kontakter för hantverkare, revisorer, bästa mataffären och det mesta som kan vara bra att veta i ett nytt land och på just din ort.

Fastighetsmäklare på Costa del Sol sedan 2019

Våra fastighetsmäklare har varit verksamma från Almunecar, Nerja och Torre del Mar i öst till Fuengirola, Mijas samt Marbella i väst sedan vår start 2019.

Med oss hittar du din bostad i Nerja

Det är mycket att tänka på när man köper bostad i Spanien och olikt Sverige på många vis. Oavsett om du köper en semesterbostad, ett permanent boende eller investeringsobjekt så finns vi på plats för att hjälpa er genomföra er bostadsaffär på ett tryggt och säkert sätt.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Nerja

Nerja -Den lilla pärlan som fler och fler svenskar hittar till. Nerja erbjuder subtropiskt klimat, charmiga gränder och folkliv året om. Europa Balkongen lockar årligen turister från hela världen & med närheten till Frigiliana som är utsedd till en av Spaniens vackraste vita byar så har Nerja hamnat på kartan för fler besökare än någonsin. Nationalparken och bergen i bakgrunden bjuder in till fantastiska vandringar med hänförande utsikt och är man sugen på god mat så finns det över 300 barer och restauranger, allt ifrån tapas till fine dining.

Almunecar/La Herradura

Almunecar - Ligger i provinsen Granada och tillhör Costa Tropical, här erbjuds man ett spanskt liv, vackra stränder och småbåtshamnen i La Herradura.Närhet till skidåkningen i Sierra Nevada gör orten till ett populärt område att leva och bo i. Älskar man att snorkla, båtliv och vattensporter som finns det att nära till hands. Här bor man med spanjorer som grannar och bli inte förvånad om det ligger frukt eller grönsaker på din trapp från en omtänksam granne.

Torre del Mar

Torre del Mar/Velez Malaga - Med milslång strandpromenad och närhet till Malaga lockas den aktive till Torre del Mar, här finner man tennis & padelbanor mixat med restaurangen längs hela strandpromenaden. Villaområdena ligger knappt 10 minuters promenad från stadskärnan som mixas av äldre spanska radhus med lägenheter vid stranden. Här finns flera strandrestauranger som erbjuder grillat över öppen eld, allt från fisk, skaldjur, kött och grönsaker.

Rincon de La Victoria - Med närhet till Malaga har denna doldis blivit mer populär de senaste åren. Här möts spansk vardag med semesterfirare. Strandremsan är 8 km och här erbjuds ett boende året om med mycket att upptäcka. Här finns gamla monument mixat med turistmål och flertalet vackra platser att besöka. La Cala de Moral ett av de mest populära området med flertalet sevärheter såsom dropstensgrottor, monument och härlig strand.

Malaga

Om vi tar kombinationen av kultur och hav och lägger till en livlig atmosfär, många tapasbarer, charmiga stadsdelar som Soho, hamnpromenad, monument med århundraden av historia får vi Malaga en stad full av passion och mycket att utforska. Huvudgatan Larios bjuder på shopping för alla och stränderna vid Malagueta lockar till bad. Restaurangeutbudet är brett och här finns något för alla. En stad som blivit ett av Europas mest populära turistmål. Det här är platsen för dig som vill ha närhet till kultur, vackra parker och storstadspuls i en lite storstad.

Kontakta våra mäklare i Nerja

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Nerja. Vi ser till att ni får bästa möjliga vägledning och service vid ert bostadsköp, nästan som hemma.

Behöver du en mäklare i Nerja?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Nerja
Calle Diputacion 19 , 29780, Nerja

Vår personal & fastighetsmäklare i Nerja

Emma Sabovic
Kontorschef / Bostadsförmedlare
Mina försäljningar
Martin Nilsson
Uthyrningsansvarig / Bostadsförmedlare
Mina försäljningar
Kevin Borsos
Bostadsförmedlare / Mediaansvarig
Mina försäljningar
Alejandro Bustillo
Intagare / Bostadsförmedlare
Mina försäljningar
Alicia Sabovic
Kontorskoordinator

Vanliga frågor & svar om mäklare i Nerja