Din mäklare i Karlstad

Är du ute efter en mäklare i Karlstad eller i dess kranskommuner? Våra fastighetsmäklare i Karlstad har en lång erfarenhet och relation till Karlstad och övriga Värmland. Vi hjälper till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad.

Ditt livs bästa affär Vi vet att det här förmodligen är en av de största affärerna i ditt liv och för oss är det viktigt att du får den stöttning du behöver genom hela processen. Som lokala mäklare har vi fått förtroendet att hjälpa många att hitta sina nya hem och samtidigt hjälpa till att gå vidare från sina tidigare bostäder. För oss handlar det inte bara om att sälja din bostad, vi skapar en upplevelse och erfarenhet som du kan känna dig trygg i. Tillsammans lägger vi upp en plan och en strategi som gör att du har full inblick och kontroll på vad nästa steg i processen är.

Fastighetsmäklare i Karlstad med omnejd

Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Notar i Karlstad är erfarna mäklare med god lokalkännedom om Karlstad och dess kranskommuner. Vårt kontor är beläget i centrala Karlstad och ger oss en bra utgångspunkt till alla områden och orter. Vi brinner för nöjda och återkommande kunder och givetvis att hjälpa dig att sälja till högsta möjliga slutpris! Vår starka drivkraft, erfarenhet och vårt affärsmässiga engagemang tillsammans med vårt omfattande kontaktnätverk och vår väl utarbetade marknadsföringsstrategi gör att vi kan sälja din bostad till högsta möjliga slutpris! Vi har noga utvalda samarbetspartners med många års erfarenhet, tillsammans skapar vi en helhetslösning där kvalitet och professionalitet ligger i fokus. Börja med att bjuda hem oss på ett personligt och kostnadsfritt rådgivningsmöte och låt oss presentera hur vi kan vägleda dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att träffa dig! Allt börjar med att en av våra duktiga mäklare kommer ut och träffar dig för en kostnadsfri och förutsättningslös konsultation. Så tveka inte att kontakta oss redan idag oavsett om du ska sälja, börjat drömma om nästa boende eller behöver ett uppdaterat värde på din bostad.

Hos oss hittar du din blivande drömbostad

För oss är köpet lika viktigt som försäljningen av din bostad. Vårt mål är att få dig att känna dig trygg genom hela din bostadsaffär från början till slut. Våra mäklare är experter på området och har god kunskap om de objekt dem förmedlar, på så sätt kan du känna dig trygg i att köpa din bostad via oss. Slå oss en signal eller kontakta oss via mejl. Vi kan även hjälpa dig att skapa en bostadsbevakning för vad just du söker.

Våra områden

Karlstad

Oavsett var i Karlstad du bor eller vad du behöver hjälp med finns vi här för dig. Vi ser till att du känner dig trygg i att hitta ditt nästa boende och vägleder dig gärna i alla frågor som kan tänkas uppstå. Vare sig du letar bostad eller vill sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor och berätta mer om varför du kan känna dig trygg med oss.

Hammarö

Hammarö kommun är en ö som ligger i Vänern söder om Karlstad, avskilt från fastlandet genom Klarälvens delta. Hammarö Sydspets är en bit genuin vänerkust med en hänförande utsikt över Vänern. Med en kuststräcka på över 80 kilometer och dess stora tillgänglighet från både sjö och landsväg finns här fantastiska möjligheter till båtliv, fiske och bad. Sommartid går även båtbussar från ön. På Lillängshamnens fiskrörkeri kan du handla fisk och skaldjur av bästa kvalité.

Forshaga

Forshaga är en lugn och trevlig tätort som är väldigt populärt för barnfamiljer. I kommunen finns flera förskolor och den påkostade skolan Lärcenter. Bebyggelsen består av både fristående enfamiljshus, radhus samt lägenhetskomplex. Klarälven som rinner genom Forshaga gör det enkelt att hitta badplatser. Lägg därtill att det finns gott om skog för långpromenader och friluvsliv vilket gör att man sammantaget har allt man behöver för att bo och må gott här. Med bil tar det ca 20 minuter in till Karlstad och bussar går var 20:e minut vilket gör det lätt att transportera sig.

Kil

Kils Kommun är omgivet av vacker natur med skogar, sjöar och grönområden. Detta ger invånarna möjlighet till både friluftsliv, som vandring, cykling, fiske och skidåkning. För att inte nämna badmöjligheter vid den fina sjön Fryken. Kommunen erbjuder ett varierat utbud av boendealternativ, från pittoreska villor och radhus till moderna lägenheter, vilket gör det möjligt för människor i alla åldrar och livssituationer att hitta en passande bostad.

Kristinehamn

Kristinehamn är omgivet av en mångfald av naturliga skatter, inklusive Vänerns blånande vatten, skogar och grönområden. Då det är en skärgårdskommun är det ypperligt för de med båtintresse som eftersträvar ett marint leverne. Jämfört med många större städer erbjuder Kristinehamn dessutom överkomliga boendekostnader vilket gör det till en attraktiv plats för barnfamiljer såväl som pensionärer. I kommunen finns livsmedelsbutiker, skolor, förskolor, vårdinrättningar och andra viktiga faciliteter som gör vardagen smidig och bekväm.

Kontakta våra mäklare i Karlstad

När du ska sälja din bostadsrätt, villa eller hus ska du kontakta Notar Karlstad för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar idag. Du är varmt välkommen att ringa oss på 054- 57 27 77 eller besöka vårt mäklarkontor på Järnvägsgatan 9 i centrala Karlstad.

Vi ses! Vänliga hälsningar Notar Karlstad.

Behöver du en mäklare i Karlstad?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Karlstad
Järnvägsgatan 9, 652 25, Karlstad

Vår personal & fastighetsmäklare i Karlstad

Adam Varberg
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar

Vanliga frågor & svar om mäklare i Karlstad