Din mäklare i Skarpnäck

Är du ute efter en mäklare i Skarpnäck? Våra fastighetsmäklare i Skarpnäck har en lång erfarenhet och relation till Skarpnäck. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Skarpnäck också.

Fastighetsmäklare i Skarpnäck sedan 2015

Vi har en stor lokalkännedom och förmedlar bostäder i Skarpnäck med omnejd. Denna kompetens är utspridd på 6 medarbetare varav 4 fastighetsmäklare och 2 mäklarassistenter. Var och en av oss med god statistik på rekordpriser, nöjda parter och ett enormt engagemang

Vi som fastighetsmäklare har en gedigen och mångårig erfarenhet från Skarpnäck. Oavsett om ni bor i villa eller i bostadsrätt så har vi mäklare i Skarpnäck just den kunskap och erfarenhet som en lyckad försäljning med högsta möjliga slutpris kräver. Vi kan erbjuda våra kunder ett genuint engagemang och en fenomenal marknadsföring. Vi hjälper er med försäljning, kostnadsfri värdering samt skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken. Vi hjälper även flertalet bostadsrättsföreningar att upplåta hyresrätter till bostadsrätter mot öppna marknaden.

Våra områden

Skarpnäck

Både i och runt stadsdelen Skarpnäck finns stora naturområden, Skarpnäck stadsdelsområde har störst park- och grönyta per invånare i Stockholm. Det finns flertalet restauranger, mataffärer, skolor och förskolor i området.

Pungpinan

Pungpinan är ett lugnt och trevligt område med mestadels radhus- och villabebyggelse. Här bor ni med närhet till naturen samtidigt som det är beläget drygt 1 mil ifrån Stockholm City. I närheten finns Nackareservatet som bjuder på badsjöar, vandringsleder, cykel- och promenadvägar.

Kontakta våra mäklare i Skarpnäck

Kontakta oss på 08-400 29 601 eller skarpnack@notar.se. Ni kan även ringa direkt till någon av våra duktiga mäklare för att boka ett hembesök med kostnadsfri värdering så berättar vi mer om vad Skarpnäcks bästa mäklare kan erbjuda vid just er försäljning.

Med Vänliga Hälsningar Per, Robin, Simon och Rajib

Behöver du en mäklare i Skarpnäck?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Skarpnäck
Skarpnäcks Allé 72, 128 66, Sköndal

Öppettider

Mån-Fre 9-17
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Skarpnäck

Robin Ström
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Per Knaust
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Simon Strand
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Rajib Alam
Mäklarassistent/Tillträdesansvarig

Vanliga frågor & svar om mäklare i Skarpnäck