Hjälp med lånelöfte

När du köper eller säljer din bostad genom Notar kan Söderberg & Partners Bolån hjälpa dig med allt som rör ditt bolån. Vi på Söderberg & Partners Bolån erbjuder personlig service och hjälp med allt från lånelöfte till köp av bostad, och därefter genom hela ditt bostadsägande.

Du som köper bostad via Notar får möjligheten till ett räntefritt handpenningslån! Unikt erbjudande endast för Notars kunder.

Snabb service

Vi på Söderberg & Partners Bolån förstår vikten av att behöva agera snabbt på bostadsmarknaden och att få snabba och pålitliga besked. Vår ambition är därför att lämna svar på din låneansökan redan samma dag.

Personligt bemötande

Vi vill att bolåneprocessen ska vara enkel för dig som kund, och att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Hos oss får du en och samma kontaktperson genom hela din affär, från låneansökan till utbetalning.

Långsiktighet

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med ditt bolån även många år efter ditt bostadsköp. Vi är måna om att bygga långsiktiga relationer, ha kontinuerlig dialog och finnas här för dig när du behöver hjälp.

Räkneexempel handpenningslån

Handpenningslån har per 2023-09-06 en räntesats om 7,00 % (effektiv ränta 7,19 %). Inga avgifter tillkommer och löptiden uppgår till maximalt 6 månader. Sammanlagt belopp att betala för ett handpenningslån på 300 000 kr med en löptid på 3 månader blir då 305 250 kr. Villkorat med att det aktuella bostadsköpet finansieras genom bolån förmedlat av Söderberg & Partners Bolån och med Borgo som kreditgivare är räntan för handpenningslånet till 0 % (effektiv ränta 0 %). Inga avgifter tillkommer och löptiden uppgår till maximalt 6 månader. Sammanlagt belopp att betala för ett handpenningslån på 300 000 kr med en löptid på 3 månader blir då 300 000 kr. Söderberg & Partners Bolån AB är förmedlare av bolån. Kreditgivare är Borgo AB (publ).


Stureplan 8 · 114 35 Stockholm, Sweden · +46 (0)8-466 80 40 · notar@soderbergpartners.se
www.soderbergpartners.se/bolan