Angelica Liljeqvist

Engagemang, målmedvetenhet och en hel del erfarenhet!

Jag heter Angelica Liljeqvist och jag har jobbat som fastighetsmäklare i 18 år. Jag började jobba på Notar Bromma vid 22 års ålder och utvecklades snabbt till en skicklig mäklare. När jag var 24 år blev jag kontorschef och året därpå blev jag delägare av Notar Bromma. Idag driver jag kontoret tillsammans med ytterligare två delägare och vi är idag en av Brommas största aktörer. Jag älskar mitt jobb och ser det mer som en livsstil än ett arbete. Jag älskar att sälja dyrt och samtidigt få både säljare och köpare att känna sig 100% nöjda med affären. Med en stor portion engagemang och målmedvetenhet lyckas jag överträffa mina kunders förväntningar. Jag sätter alltid höga mål och är beredd att jobba hårt för att nå dit jag vill.

Tack vare min långa erfarenhet av yrket så vet jag precis hur jag skall hantera alla typer av situationer som kan uppstå i en bostadsaffär. Jag anser mig vara en god människokännare och jag brinner för mötet med människor och att hjälpa både köpare och säljare genom en av sina livs största affärer. Önskar ni en mäklare som kommer ge allt för just er försäljning och som ni kan känna fullt förtroende för så tveka inte att höra av er. 

Angelica Liljeqvist, Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Angelica Liljeqvist
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Är otroligt nöjd med REKORDFÖRSÄLJNINGEN av min lägenhet och känner att jag har Angelica och Notar att tacka för det.”
- Stopvägen 54
“Otroligt proffsig, snabb och tydlig. Tar sig tid för både köpare och säljare.”
- Johan Tillanders väg 37
“Angelica är mycket kunnig, har stor erfarenhet av olika försäljningssituationer som tex denna, är säker i sin yrkesroll och samtidigt lyssnande, inger mycket gott förtroende och hon levererar. Hon har sålt två lägenheter åt mig med mycket gott resultat.”
- Strömkarlsvägen 84

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering