Din mäklare i Fuengirola

Är du ute efter en mäklare på solkusten, Fuengirola? Våra fastighetsmäklare i Almunecar, Nerja, Velez Malaga, Fuengirola, Mijas, Marbella och Estepona har lång erfarenhet för att hjälpa er i ert köp i Spanien. Vi hjälper er till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi blir inte bara din mäklare utan även kompis i Spanien, då vi har kontakter för hantverkare, revisorer, bästa mataffären och det mesta som kan vara bra att veta i ett nytt land och på just din ort.

Fastighetsmäklare på Costa del Sol sedan 2019

Våra fastighetsmäklare har varit verksamma från Almunecar, Nerja och Torre del Mar i öst till Fuengirola, Mijas samt Marbella i väst sedan vår start 2019.

Med oss hittar du din bostad i Fuengirola

Det är mycket att tänka på när man köper bostad i Spanien och olikt Sverige på många vis. Oavsett om du köper en semesterbostad, ett permanent boende eller investeringsobjekt så finns vi på plats för att hjälpa er genomföra er bostadsaffär på ett tryggt och säkert sätt.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Malaga

Om vi tar kombinationen av kultur och hav och lägger till en livlig atmosfär, många tapasbarer, charmiga stadsdelar som Soho, hamnpromenad, monument med århundraden av historia får vi Malaga en stad full av passion och mycket att utforska. Huvudgatan Larios bjuder på shopping för alla och stränderna vid Malagueta lockar till bad. Restaurangeutbudet är brett och här finns något för alla. En stad som blivit ett av Europas mest populära turistmål.Det här är platsen för dig som vill ha närhet till kultur, vackra parker och storstadspuls i en lite storstad.

Torremolinos

En av Spaniens första turistort, att staden snabbt blev så populär beror mycket på dess läge med flygplatsen endast en mil bort, samt av tack vare långa fina sandstränderna och det enorma utbudet av barer, restauranger och affärer. Mitt i Torremolinos ligger EU- torget ”Plaza de la Union Europea”. Gatan är navet i staden och är som ett utomhus köpcentrum, vilket leder ner till den sju kilometer långa strandpromenaden. Här kan man fortfarande se fiskare som grillar sardiner över öppna eldar på stranden. Höghusen ligger längre bort ifrån stranden och intill finner man lägre hus som är vitkalkade. För den shoppingsugne finns det stora shoppingområdet Plaza Mayor i närheten med massor av butiker och restauranger samt ett Ikea varuhus Till Torremolinos tar ni er enkelt från flygplatsen med tåget som går mellan Malaga och Fuengirola.

Benalmadena

Benalmadena ligger ungefär två mil ifrån Malaga och ligger mitt emellan Fuengirola och Torremolinos. Jämfört med Torremolinos är Benalamadena lugnare, trots att det ligger stora hotellkomplex utmed stranden. Benalmadena Pueblo är den "vita byn" i bergen och Arroya del la Miel som är en livlig förort med barer, restauranger och shoppingcenter. Här ligger även tågstationen som enkelt tar dig mellan Malaga och Fuengirola samt flygplatsen. Vid stranden finns hamnen Puerto Deportivo med tusentals båtar, den har även fått utmärkelse för att vara den finaste marinan i världen. Stränderna här sträcker sig nästan 10 km långt med många strandbarer och restauranger.

Fuengirola

Fuengirola, som från början var en liten fiskeby där man öppnade värdshus för resande och sjömän har idag utvecklats till ett av Costa del Sol´s populäraste turistmål. Mer än en tredjedel av dom boende idag kommer från ett annat land, och en stor del av dom är Skandinaver. Här finner du bland annat Svenska Kyrkan, Svenska skolan och Skandinaviska mataffärer. Tillskillnad från många andra städer på solkusten är Fuengirola till störta del platt, vilket gör att man enkelt kan promenera runt. Strandpromenaden här sträcker sig hela 8 kilometer mellan Carvajal i öst till Castillo Sohail i söder och är den längsta på hela kusten. Längs med strandpromenaden ligger många av stadens barer och restauranger och det finns också en småbåtshamn samt en fiskehamn med stor betydelse för stadens ekonomi. Från marinan kan man ta sig iväg på delfinsafari och dykningsturer eller utöva olika vattensporter. Sex av sju stränder i Fuengirola har fått blå flagg och det innebär att de har fått högst betyg av EU.

Mijas

Mijas är en av Spaniens till ytan största kommuner, där huvudorten heter Mijas Pueblo. Inom kommunen finns bland annat badorten La Cala de Mijas och det mer industriella området Las Lagunas, som är helt ihopbyggt med Fuengirola. I Mijas finns 11 golfbanor och en av dem, La Cala Golf Resort & Country Club är Spaniens största golfanläggning vilket gör att kommunen har stor dragningskraft. Alla orter utanför Mijas Pueblo benämns med samlingsnamnet Mijas Costa. Mijas har 9 olika badstränder utmed kusten. Stranden i La Cala de Mijas är den bäst utrustade och har fått EU:s blå kvalitetsflagga. Mijas Pueblo är en av Andalusiens berömda vita byar. Staden ligger 428 meter över havet och har en hänförande utsikt över en stor del av Costa del Sol. Vid klart väder kan man se Gibraltar, afrikanska kusten och Atlasbergen.

Kontakta våra mäklare i Fuengirola

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Fuengirola. Vi ser till att ni får bästa möjliga vägledning och service vid ert bostadsköp, nästan som hemma.

Behöver du en mäklare i Fuengirola?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Fuengirola
29780, Nerja

Vår personal & fastighetsmäklare i Fuengirola

Emma Sabovic
Kontorschef / Bostadsförmedlare
Mina försäljningar
Martin Nilsson
Uthyrningsansvarig / Bostadsförmedlare
Mina försäljningar
Alejandro Bustillo
Intagare / Bostadsförmedlare
Mina försäljningar

Vanliga frågor & svar om mäklare i Fuengirola