Din mäklare i Haninge

Är du ute efter en mäklare i södra Stockholm? Våra fastighetsmäklare har en lång erfarenhet och relation till området. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad också.

Fastighetsmäklare i Haninge sedan 2012

Vi mäklare i Haninge besitter över 50 års erfarenhet av förmedling av bostadsrätter så väl som fastigheter. Denna kompetens är utspridd på 6 medarbetare varav 4 fastighetsmäklare och 2 mäklarassistenter. Var och en av oss med god statistik på rekordpriser, nöjda parter och ett enormt engagemang. Vi förmedlar bostadsrätter och fastigheter i Vega, Vendelsö/Norrby, Brandbergen, Jordbro, Västerhaninge, Tungelsta och Handen, Vendelsömalm, Lyckebyn, Gudö, Sågen, Ramsdalen, Svartbäcken, Krigslida, Sorunda, Segersäng, Landfjärden, Kolartorp, Lissma, Söderhagen, Kyrkviken, Tutviken, Muskö, Dalarö, Ribby, Söderby, Runsten och Gålö.

Vi besitter kompetensen och erfarenheten för att sälja just er bostad till rekordpris. Tack och vare vår tidigare erfarenhet så vet vi att varje förmedling är unik och måste därmed anpassas efter den rådande marknaden och just era förutsättningar. Receptet för er lyckade bostadsaffär ligger främst i vår överlägsna marknadsföring som ger er flest spekulanter tillsammans med en tydlig plan och en försäljningsstrategi anpassad efter just er bostad. Vi själva sätter väldigt höga krav på oss själva och uppmanar er att göra samma sak. Utöver receptet på en väldigt lyckad försäljning så har vi även unika möjligheter att hjälpa er i köpprocessen. Tack och var de unika förutsättningar som Notar bidrar med så har vi även möjligheten att följa våra kunder utanför våra fokusområden, vi får med andra ord på rekommendationer och från följdaffärer även förmedla bostäder i övriga delar av Stockholm.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Vega

Vega är Haninges nyaste bostadsområde som inkluderar nyproducerade bostäder, skolor, affärer och olika serviceinrättningar. I Vega främjas en aktiv livsstil med naturreservat i området som naturligt möter stadslivet i hjärtat av Vega.

Vendelsö/Norrby

Vendelsö/Norrby gränsar till Vega och Handen. Det är en plats som passar perfekt för familjer och erbjuder en mängd villor och radhus. Lugnt barnvänligt område. Här finns goda kommunikationer i form av busstrafik som förbinder området till Handen där pendeltåg finns. Dessutom finns det flera vackra badsjöar och Tyresta Nationalpark inom räckhåll.

Brandbergen

Brandbergen ligger mellan Handen och Vendelsö och är främst kännetecknat av flerbostadshus. Byggnaderna i Brandbergen uppfördes huvudsakligen under 1960- och 1970-talet, och en stor del av dem genomgick omfattande renoveringar för ungefär ett decennium sedan. Nu för tiden är Brandbergen en eftertraktad bostadsplats som erbjuder en omfattande och välfungerande serviceinfrastruktur.

Jordbro

Jordbro, beläget söder om Handen, består främst av flerbostadshus. Den norra delen av Jordbro består helt av småhus som uppfördes under 1970- och 1980-talen. I Jordbro Centrum finns ett brett utbud av faciliteter, inklusive bibliotek, vårdcentral, folktandvård, Familjecentral, butiker och restauranger. Dessutom finns restauranger i Jordbro Företagspark. I närheten av centrum finns Höglundabadet, en gräsbelagd fotbollsplan och lekplatser.

Västerhaninge

I Västerhaninge bor ni i ett trevligt område beläget i kommunens södra del ca 6 km från Haninge Centrum. I området finns det flertal bostadsområden med bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. Västerhaninge delas i två delar av järnvägen. Kända områden som ingår i norra Västerhaninge är Åby, Åbylund, Norrskogen och Jägartorp. I södra Västerhaninge finns Nedersta, Ribby och Ribbyberg. Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag.

Tungelsta

Tungelsta utmärks med sin omgivning till naturen, här bor ni i den grönskande delen av Haninge. Här finns flertalet områden, en blandning av fritidshus och permanenta bostäder, äldre och nytt. Detta är ett område som passar dig som vill vara nära naturen men samtidigt bo i ett traditionellt villaområde.

Handen

Central orten Handen ligger Haninge Centrum med drygt 100 butiker, flertalet restauranger, bibliotek och kulturhus. I Handen uppförs 600 nya lägenheter, en mängd nya butiker, en biograf, ett nytt närsjukhus m.m. I Haninge finns ett brett utbud av både kommunala och fristående för- och grundskolor. Kommunen rymmer också en av landets största och modernaste gymnasieskolor, Fredrika Bremergymnasiet. Vill du studera som vuxen finns Centrum Vux. Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. Det är knappt en halvtimme med pendeltåg till Handen och Rudan från Stockholms central.

Kontakta våra mäklare i Haninge

Vi utför även kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar i syfte för omförhandling av era lån eller andra ärenden. Vi hjälper också till i ärenden där ni endast behöver hjälp med upprättandet av köpehandlingar. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta oss för en öppen och förutsättningslös diskussion där vi kan diskutera hur just ni ska få högsta möjliga slutpris eller hur vi kan bistå er i just er process. Med vänliga hälsningar Per, Robin, Simon, Cherry och Rajib.

Behöver du en mäklare i Haninge?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Haninge
Gångspelet 3, 136 56, Vega

Öppettider

Måndag – Fredag: 09:00 - 18:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Haninge

Simon Strand
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Per Knaust
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Robin Ström
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Cherry Tongsan
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Rajib Alam
Mäklarassistent/Tillträdesansvarig

Vanliga frågor & svar om mäklare i Haninge