Din mäklare i Lund

Notar Lund, beläget i Skånes hjärta representeras av ett team som står ut för sin djupgående förståelse av den lokala bostadsmarknaden och sin outtröttliga strävan efter att förbättra kundupplevelsen. Med ett imponerande rekord av framgångar är vi stolta över att våra mäklare inte bara uppfyller utan ofta överträffar våra kunders förväntningar, vilket har etablerat dem som ledande inom bostadsbranschen i Skåne. Vår framgång bygger på en grund av att lyhört förstå varje kunds unika behov och att anpassa vår service därefter för att säkerställa en effektiv och bekymmersfri process. Vi erbjuder expertis inom ett brett utbud av fastigheter, från bostadsrätter och villor till investeringsobjekt, vilket gör oss till en värdefull partner för alla som ska sälja eller köpa bostad i Lund.

Lund - En stad av historia och innovation

Lund, med sin tusenåriga historia, är en av Sveriges äldsta städer och utgör en perfekt bakgrund för Notar Fastighetsmäklares nya kontor. Staden är berömd för sin pittoreska charm, med kullerstensgator, historiska byggnader och en levande kultur som lockar besökare från hela världen. Lunds universitet, grundat 1666, är en av Europas ledande utbildningsinstitutioner och bidrar till stadens dynamiska och internationella atmosfär.

Centrala Lund

Hjärtat av Lund, där stadens historiska kärna möter modern bekvämlighet. Här finns en blandning av gammalt och nytt, med Domkyrkan, som är ett av stadens mest framstående landmärken, och ett livligt kommersiellt centrum med butiker, kaféer och restauranger.

Framtiden för Notar Lund

Med ett team av högpresterande mäklare vid rodret, är Notar Fastighetsmäklare i Lund inställda på att fortsätta sin framgångssaga och bidra till både sina klienters och stadens utveckling. Oavsett om du är på jakt efter ditt drömhem eller vill sälja din bostad, är Notar Fastighetsmäklare i Lund ditt självklara val för en partner som kombinerar lokal expertis med global räckvidd.

Behöver du en mäklare i Lund?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Lund
Lilla Fiskaregatan 8, 222 22, Lund

Vår personal & fastighetsmäklare i Lund

Markus Hedhill
Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Yosef Halim
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar
Simon Wall Sanktnovius
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar
Louice Eliasson
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Bardia Ghasemi
Partner / Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Angela Berggren
Mäklarassistent
Blenda Loberg
Praktikant / Blivande fastighetsmäklare

Vanliga frågor & svar om mäklare i Lund