Din mäklare i Gamla stan & Hornstull

Söker du mäklare på Södermalm? Våra fastighetsmäklare på Södermalm har många års erfarenhet och god kännedom om Södermalm. Vi hjälper till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart även att hitta din framtida bostad här på Södermalm!

Fastighetsmäklare i Gamla stan & Hornstull sedan 2001

Våra fastighetsmäklare på Södermalm har sedan vår start 2001 sålt bostäder i princip i varje bostadsrättsförening och har mycket stor lokalkännedom. Här arbetar mäklare med många års erfarenhet inom fastighetsbranschen och Södermalm som område. Med vår kompletta mäklartjänst, breda marknadsföring och gedigna spekulantregister har vi verktygen att hjälpa dig i din bostadsförsäljning. Gång på gång når vi nya rekordpriser och är säkra på att detta är något vi kommer fortsätta med.

Letar du efter ditt drömboende?

Hos oss hittar du din bostad på Södermalm! Har du inte hittat det du söker ännu? Ibland tar det tid att hitta den där drömbostaden och det är många saker att tänka på i sökandet av bostad. Vad är rimligt pris för bostaden, är fastigheten i gott skick, hur ser ekonomin ut, äger föreningen marken med mera. Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig framåt!

Våra områden

På vårt kontor beläget på Hornstulls Strand 1 är vi specialiserade på just dina kvarter!

Mariatorget

Mariatorget i vår benämning sträcker sig från Slussen till Zinkensdamm. Här hittar du charmiga Mariaberget med kullerstensgator, vackra anrika sekelskiftesbyggnader och från Ivar Los park och Moteliusvägen bjuds en magisk utsikt över Stockholms takåsar och Riddarfjärdens gnistrande vatten. Runt Mariatorget och Hornsgatan finner du massor av restauranger och mysiga butiker. I anslutning till Mariatorget finner du även Swedenborgsgatan som blivit gågata och som sommartid bjuder på ett stort utbud av trevliga uteserveringar.

Hornstull & Högalid

I Hornstull och Högalid bor du aldrig långt från vattnet! Här finns trevliga promenadstråk längs med såväl Bergsunds Strand som Söder Mälarstrand. Det finns även flera badplatser såsom Långholmsbadet, Tantobadet och badbryggorna på Reimersholme. I Hornstull finns förutom ett köpcentrum med en prisbelönt matbutik även flertalet trendiga barer och restauranger.

Reimersholme

Här på Reimersholme finner du en lugn och stilla miljö med grönskande omgivningar och trevliga promenadstråk längs med vattnet. Man hör inte sällan de boende säga att ”det är som att bo lite på landet men mitt i stan”.

Södra Station

I kvarteren runt Södra station bjuds du på ett boende med närhet till såväl Mariatorget, Hornstull och Skanstull. Förutom ett boende med närhet till det mesta har du även goda kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Trevliga promenadstråk finner du längs med Årstaviken och Tantolunden. Detta är för stunden det område som är i störst förvandling då fler och fler trendiga restauranger och barer etablerar sig här.

Kontakta våra mäklare i Hornstull

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare på Södermalm och vårt kontor på Hornstulls Strand 1 för ett förutsättningslöst samtal eller ett möte med någon av oss engagerade och professionella mäklare som kan ditt område och har god kännedom om bostadsmarknaden. Vem vet, det kan bli första steget till ditt livs bästa affär!

Med vänliga hälsningar// Jimmy, Sanna, Linnéa, Moa och Maja.

Behöver du en mäklare i Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan
Hornstulls Strand 1, 117 39, Stockholm

Öppettider

Måndag – Fredag: 08:00 - 17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan

Jimmy Johansen
Kontorschef, Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Sanna Treijs
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Linnea Larsson
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Moa Michael
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Josefine Norman
Mäklarassistent

Vanliga frågor & svar om mäklare i Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan