Din mäklare på Södermalm

Är du ute efter en mäklare på Södermalm? Våra fastighetsmäklare på Södermalm har en lång erfarenhet och relation till Södermalm. Vi hjälper till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad på Södermalm också!

Fastighetsmäklare på Södermalm sedan 2001

Våra fastighetsmäklare på Södermalm har sedan vår start 2001 sålt i princip i varenda bostadsrättsförening och har stor lokalkännedom. Här sitter mäklare med många års erfarenhet inom fastighetsbranschen och Södermalm som område. Med vår kompletta mäklartjänst, breda marknadsföring och ett gediget spekulantregister har vi verktygen att hjälpa dig i din bostadsförsäljning. Gång på gång når vi nya rekordpriser och är säkra på att detta är något vi kommer fortsätta med.

Köpa och sälja bostad på Södermalm

När det är dags att sälja din bostad hjälper vi dig hela vägen från en kostnadsfri värdering till en lyckad försäljning. Vårt mål är att du ska känna att du har gjort ditt livs bästa affär!
Letar du efter ditt drömboende? Hos oss hittar du din bostad på Södermalm! Har du inte hittat det du söker ännu? Ibland tar det tid att hitta den där drömbostaden och det är många saker att tänka på i sitt sökande. Vad är rimligt pris för bostaden, är fastigheten i gott skick, hur ser ekonomin ut, äger föreningen marken med mera. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er framåt!

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. På vårt kontor på Folkungagatan 99 är vi specialiserade på just dina kvarter!

Nytorget

Trendiga Nytorget mitt i SOFO med alla barer, restauranger, mysiga butiker och Skånegatan som blir gågata under sommaren med alla uteserveringar. Här finns pulsen!

Mosebacke torg

Området kring Mosebacke är mycket mysigt med sina fina byggnader, Södra Teatern med terrassen och en otrolig utsikt över staden, gränder, lugnt, stilla och med Götgatans puls bara ett stenkast bort!

Medborgarplatsen

Mitt på Söder! Här finns allt man behöver, goda kommunikationer, pulsen, sommarens uteserveringar på Medis och massvis med shopping längs Götgatan.

Norra Hammarbyhamnen

Här finns lugnet och närhet till vatten och fina promenadstråk. Modernare byggnader där det mesta är kring 2000-talet. Området är perfekt för barnfamiljer som vill ha lite mer lugn och promenadstråk även för er som kanske sålt villan och vill flytta in till staden igen. Ett område som det byggs på nytt i nu och det kommer bara bli bättre och bättre framöver!

Skanstull

Slutet på Götgatan innan bron tar dig över till Gullmarsplan. Även detta en stor knutpunkt med flertalet kommunikationer, gott om butiker, restauranger, barer med mera. Här är det inte långt till något!

Kontakta våra mäklare på Södermalm

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare på Södermalm och vårt kontor på Folkungagatan 99 för ett förutsättningslöst samtal eller ett möte med någon av oss engagerade och professionella mäklare som kan ditt område och har god kännedom om bostadsmarknaden.

Vem vet, det kan bli första steget till ditt livs bästa affär. Med vänliga hälsningar// Pelle, Magnus, Johan, Eric, Filip, Deni och Ella.

Behöver du en mäklare i Södermalm, Katarina & Sofia?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Södermalm, Katarina & Sofia
Folkungagatan 99, 100 61, Stockholm

Öppettider

Måndag – Fredag: 09:00 - 17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Södermalm, Katarina & Sofia

Pelle Lundin
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Magnus Jonzon
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Johan Hägg
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Eric Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Filip Savic
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Deni Ilic
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Ella Söderqvist Karlsborn
Mäklarassistent

Vanliga frågor & svar om mäklare i Södermalm, Katarina & Sofia