Tomas Ekström Svahn

Störst i mitt område 2019, 2020, 2021, 2022 och 2023

Nu har jag arbetat som fastighetsmäklare över hela Stockholm sedan 2007 och har ansvarat för över 1000 bostadsförsäljningar. Det är viktigt för mig att kunna erbjuda mina uppdragsgivare en mäklartjänst i yppersta klass så att de ska kunna känna sig MER än nöjda genom hela processen. Jag ger dig hög kunskap, ett starkt engagemang och den bästa marknadsföringen så att det kan finnas någon tvekan om att vi tillsammans ska nå det högsta möjliga priset för din bostad.

Under 2019, 2020, 2021, 2022 och 2023 har jag varit störst av alla mäklare i Spånga, en siffra som jag är väldigt stolt över. Jag kommer att under 2024 öka min ansträngningar ytterligare för att kunna fortsätta att leverera mer än vad mina kunder kan förvänta sig.

Tveka inte att kontakta mig om du är nyfiken på hur jag jobbar!

Tomas Ekström Svahn

Tomas Ekström Svahn, Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Tomas Ekström Svahn
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Säljarnas ord

“Är jätte nöjd med försäljningen och Tomas som mäklare. Han är mycket proffsig, engagerad och trevlig. Lätt att kommunicera med, är trygg och förtroendeingivande. Rekommenderar honom varmt! Skulle absolut anlita honom igen.”
- Säljare Täbylundsvägen 82
“Mycket nöjd med det fantastiska samarbetet och vägledning, hela vägen från första mötet till kontraktskrivning, med exceptionellt engagemang av Tomas. Skulle definitivt rekommendera honom och hans personal.”
- Säljare Småbjörksvägen 31
“Tomas känner vi sedan tidigare och har alltid fått så fint bemötande av honom. Väldigt trevlig person, positiv och proffsig. När jag kontaktade honom för denna försäljning så ringde han upp mig en minut efter att jag skickat iväg mailet. Såå serviceminded och vill alltid det bästa för alla parter...”
- Säljare Avestagatan 16
“Tomas är en mycket skicklig mäklare med väl inarbetade metoder. Det kändes helt rätt att välja Tomas redan vi vårt första möte. Försäljningen överträffade våra förväntningar, det gick snabbt och vi blev väldigt nöjda med försäljningspriset. Tomas har visat ett stort engagemang och vi uppskattar den raka och tydliga kommunikation som skedde under försäljningsprocessen, då Tomas såg till att vi blev kontinuerligt uppdaterade. Vi kan verkligen rekommendera Tomas som mäklare, han är mycket engagerad, kunnig och dessutom en mycket duktig förhandlare med fingertoppskänsla.”
- Säljare Kårebacken 6
“Tomas har varit en klippa och vi hade ett bra samarbete under vår husförsäljnings-process! Engagerad mäklare med tydlig erfarenhet och som kan mycket. Allt från bra försäljningsstrategi till värdefull input på styling. Varm person, lugn och skarp i alla lägen. Vi rekommenderar Tomas varmt!”
- Säljare Stridsbergavägen 36
“Tomas är mycket proffsig, engagerad, driven och lyhörd. Jag uppskattade verkligen Tomas bemötande och att man alltid fick ett snabbt svar på alla frågor. Verkligen rekommenderar honom.”
- Säljare Bennebolsgatan 10

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering