Joana Demir

Engagemang, trygghet och affärsmässighet är ledord som stämmer väl för såväl Joana som för Notar. Joana har varit mäklare sedan 2008. Hon bor här i området (Spånga/Solhem) tillsammans med sin man och 4 barn (varav 3 är trillingar). Joana uppskattar mötet med människor och ser det som ett privilegium att få följa kunderna i det viktigaste för dem – boendet. Hon känner att hennes erfarenhet av att driva butik, som hon tidigare har gjort, har stor betydelse även i hennes mäklarroll. Hon är en driven och ”taggad” säljare som samtidigt är ödmjuk, lyhörd och seriös. En bra kombination som uppskattas otroligt mycket av kunderna.

Kontakta fastighetsmäklaren Joana Demir för ett första möte så ska hon berätta hur en lyckad försäljning går till, från att göra ditt livs största affär till ditt livs bästa affär!

Klicka på länken för vidare info om mäklaren Joana Demir:  

https://youtu.be/s-8vDS4GBbQ

 

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Joana Demir, Kontorschef, Reg.Fastighetsmäklare
Joana Demir
Kontorschef, Reg.Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Joana är en mycket erfaren mäklare som känner sitt område mycket väl. Vi upplevde henne mycket professionell och med en otrolig känsla för olika människor. Hennes hjälp inför fotograferingen var ovärderlig då hon har ett fantastiskt öga för detaljer och hur vi på bästa sätt kunde förbereda vår villa inför försäljningen. Joana är väldigt omtänksam men är bestämd när det behövs. Hennes agerande utförs alltid med ett stort hjärta. I jämförelse med de mäklare vi mött både i vår försäljning men även de mäklare vi träffat när vi skulle köpa nytt hus, så är hon faktiskt den som sticker ut i mängden som den absolut bästa mäklaren bland dessa. Hon har koll på alla viktiga detaljer utan att tappa fokus på helheten och håller verkligen det hon lovar. Det engagemang och genomärlighet samt den förmågan att faktiskt slutföra en försäljning är unik. Joanna har den speciella fingertoppskänslan som krävs för att hantera både köpare och säljare vid den affär som i de flesta fall är den största man gör. Vi rekommenderar henne varmt till andra som är i behov av en driven och mycket engagerad mäklare.”
-
“Vi var mycket nöjda med Joana insats,från början till slut. Joana är väldigt duktig på att kommunicera och konstant ge en rätt återkoppling. Hon är en riktig hunter som och trovärdig mot både säljare och kund. Hon ger det där lilla extra! Joana lyckades leverera på en vikande marknad och vi kände oss trygga i hennes händer! Vi kan absolut rekommendera Joana till alla till alla säljare!”
-
“Joana är en engagerad och personlig mäklare. Vi har haft nöjet att ha henne som mäklare både när vi köpt och sålt bostad. Som köpare uppfattas hon som lyhörd för de frågor man har och resonerar gärna i de fall man har funderingar. Som säljare är hon engagerad och driven med ett sinne för detaljer. Den hjälp vi fick med tips inför fotografering/visning var ovärderlig och hjälpte oss verkligen att visa vår bostad på bästa sätt. Hon återkopplar på utlovade tider och lämnar inga frågor obesvarade vilket hjälper en att känna sig trygg i sitt livs största affär.”
-

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering