Jesper Staring

 Mäklaren som gör det lilla extra!

 

Här har ni en resultatinriktad, driven och glad person som brinner för att leverera den bästa mäklartjänsten i stan.  Jag har alltid ställt väldigt höga krav på mig själv, vilket ger dig som kund en garanti om att jag alltid kommer att göra allt och lite till för att just din affär ska bli ditt livs bästa affär. 

I min roll som mäklare strävar jag efter att varje kund ska vilja rekommendera mig till vänner och bekanta, då nöjda kunder är ett bevis på en väl genomförd affär. 

Går du i säljtankar eller bara är nyfiken på värdet av just din unika bostad? Kontakta mig så lägger vi tillsammans upp en skräddarsydd plan för att nå högsta möjliga slutpris! 

Ser fram emot att hjälpa dig!

 

 

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Jesper Staring
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Mäklare Uppsala

Säljarnas ord

“En oerhört engagerad mäklare som hela tiden höll oss uppdaterade med köpprocessen. Mycket hjälpsam och kunnig, våra frågor alltid besvarade snabbt. Hade en mycket tydlig strategi med försäljningen av lägenheten. Kan varmt rekommendera Jesper.”
- Gimogatan 13A
“Jag är mycket nöjd med mäklare Jesper Starings insats vid min lägenhetsförsäljning. Han är mycket kompetent, driftig, noggrann och väldigt trevlig.”
- Gräslöksgatan 14
“Duktig och driven mäklare, gjorde ett utmärkt jobb. Är väl insatt i den lokala bostadsmarknaden och är slipad på att förhandla. Kan rekommenderas!”
- Ferlinsgatan 47
“Vi är helt nöjda med Jespers insats. Inget att anmärka på 5+.”
- Byggmästargatan 13F
“Kan verkligen rekommendera Jesper, han var engagerad och tydlig och alltid nåbar.”
- Dagermansgatan 11F
“Jesper är en väldigt kompetent och driven mäklare. Han höll mig uppdaterad när något nytt hände och delgav och diskuterade sina tankar kring försäljningen så att jag kunde ta bra beslut. Om man vill ha en engagerad och ambitiös mäklare så kan jag verkligen rekommendera Jesper.”
- Sturegatan 15B
“Vi kan varmt rekommendera Jesper! Han är engagerad, tydlig, kunnig och var bra på att hålla oss uppdaterade under hela processen.”
- Lästmakargatan 12B
“Proffsig, engagerad och mycket trevlig mäklare. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom!”
- Älgvägen 8

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering