Mithat Bircan

Huddinges mest anlitade och rekommenderade mäklare 2018/19/20/21/22

Hej,
Idag är jag Huddinges mest rekommenderade o mest anlitade bostadsrätt mäklare. Hårt jobb och höga slutpriser har varit det som kännetecknat mitt arbete.
Det gör att jag har ett stort kontaktnät samt ett arbetssätt som är lyckosamt. Jag är tävlingsinriktad men är samtidigt tålmodig och lugn som person. Jag jobbar hårdare än de flesta, vilket är ett måste för att vara en framgångsrik mäklare. Oavsett vilket skede ni befinner er i så är ni välkomna att ringa mig - jag finns alltid tillgänglig.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Mithat Bircan, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Mithat var det perfekta valet av mäklare. Alltid tydlig och rak kommunikation och han satte redan från början rimliga förväntningar på försäljningen. Fotografen som han anlitar tog otroligt bra bilder och min lägenhet kunde inte ha presenterats på ett bättre sätt. Visning, budgivning och försäljning gick väldigt snabbt och smidigt utan att bli forcerat eller stressigt. Slutpriset resulterade i ett nytt högsta rekord för min brf så jag kan inget annat än att lämna mina allra bästa rekommendationer när det gäller Mithat Bircan”
- Jim Larsen
“Vi är så nöjda med våran mäklare Mithat, detta är andra gången vi använde honom och båda gångerna har han slagit rekordpris. Vi jämförde inte ens med någon annan mäklarfirma då vi vet att han levererar. Ska ni hitta en mäklare som levererar, lyssnar, svarar snabbt på frågor om man undrar något och har hjärtat på rätt plats då ringer ni Notar Huddinge!”
- Jennifer Sahlin
“Mithat Bircan blev ett självklart val för oss direkt vid vårat första möte! Detta pga hans professionella- och strategiska sida, sin självsäkerhet och den trygghet han gav att vi skulle bli mycket nöjda med försäljningen av vår lägenhet OCH allt det levde han upp till 100%. Vi uppskattade även den personliga sida av honom och det gav ett stort förtroende och gjorde oss trygga hela resan igenom. Även hur lättillgänglig han var och alltid kunde bolla frågor och funderingar mm. Vi rekommenderar honom starkt!!”
- Cecilia Norberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering