Emmy Thorén

Fastighetsmäklare Östermalm/Gärdet

Jag har jobbat på Notar Gärdet/Östermalm i över nio års tid och bott i området mer än dubbelt så länge, min lokalkännedom är därmed mycket god och jag kan området som ett rinnande vatten.

Mina styrkor är att jag är väldigt flexibel, tillgänglig och hela tiden anpassar varje affär efter kundens individuella behov. Jag gillar självklart att jobba hårt och är alltid väldigt noggrann i allt jag gör.

Är inte du nöjd så är inte jag nöjd.

 

Kontakta mig idag så hjälper jag dig till ditt livs bästa affär!

 

Emmy Thorén , Föräldraledig / Reg. Fastighetsmäklare
Emmy Thorén
Föräldraledig / Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Har använt mig av Emmy vid två tillfällen och har fått rekordpris båda gångerna! Kan varmt rekommendera!”
- Carolina
“Super på alla sätt, alltid tillgänglig och gav oss alla råd vi behövde för att känna oss trygga!”
- Peter
“Kan inte annat än att rekommendera Emmy!!”
- Åsa
“Vi är mer än nöjda över Emmys insats och över slutpriset!”
- Johan och Josefine
“"Emmy är verkligen en person som jag helhjärtat kan rekommendera inför din försäljning. Hon uppfyllde verkligen alla kriterier kring min förväntan av vad en mäklare ska göra. Hon höll oss informerade och lugna under hela processen. Hon kändes trygg, pålitlig och tydlig. Det är verkligen tre egenskaper jag uppskattar i en bostadsförsäljning. Sen har Emmy verkat i Gärdesområdet under många många år vilket också kändes otroligt bra. Hon var påläst i allt och visste exakt vad som hände på marknaden, hela tiden. Hon visste, och informerade oss om, vilka andra objekt (likt vårat) som låg ute, vilka objekt som sålts samt vilka objekt som låg som kommande. Emmy förde tydlig dialg kring alla utmaningar och möjligheter just vår lägenhet hade i det specifika skedet som den skulle säljas. Det gjorde så att vi hade rimliga förväntningar på vår försäljning och det höll vårt mod uppe hela tiden. Emmy gjorde allt för att vår försäljning skulle bli så lyckad som möjligt. Jag uppfattade även Emmy rättvis och ärlig gentemot köparna. Det tycker är viktigt i en sådan här stor affär. Jag ville verkligen att alla inblandade skulle få en bra upplevelse - både vi som säljare och de som köpare . Detta balanserade Emmy ENORMT bra. Hon sa också "Lägenheten kommer att säljas till det pris marknaden anser är rätt för just er lägenhet." Jag tycker att det är ett bra citat. Mäklaren kan inte annat än att göra sitt jobb bra men i slutändan är det marknaden som bestämmer och avgör. Inte mäklaren. Därför ska alla säljare ha rimliga krav och förväntningar på sin mäklare. Emmy är en förebild i branschen. Helt klart. Tack Emmy för att du gjorde vår stora affär i livet till en otroligt fin upplevelse. " ”
- Tove och Henrik

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering