Hanna Parwén

Jag vill överträffa dina förväntningar

Jag lägger alltid ner 100 % i varje försäljning för att du ska känna att jag levererar det lilla extra.

Anlitar du mig samarbetar du med en mäklare med enormt driv, glädje och personligt engagemang. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar både gällande pris och service. Jag anpassar mig efter kundens individuella behov i varje affär för att optimera försäljningen.

Jag vill att mina kunder ska bli återkommande kunder, därför förvaltar jag alltid det förtroendet jag får väl. 

 

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Hanna Parwén bemötte oss väldigt professionellt och personligt. Vi är extremt nöjda och glada över att ha samarbetat med Hanna och det jobb hon gjort för oss. Alltid snabb med att svara på våra frågor och ändrar sitt schema för att det ska passa oss. Skulle absolut rekommendera Hanna som mäklare.”
- Johannes H
“Hanna har varit proffsig och bra i alla bemärkelser och skött affären kanon. Detta var min första interaktion på den här nivån med en mäklare och jag är rejält nöjd med Hannas jobb! Tummen upp!”
- Joel L
“Köpt bostad, utmärkt bemötande, snabb återkoppling, mycket proffsigt handlagt. Hanna har verkligen överträffat förväntningarna avseende mäklare (och vi har erfarenhet av många mäklare).”
- Stefan W
“Levererade i tid, tydlig kommunikation genom hela processen. Som köpare uppfattade jag det som att Hanna företrädde sin klient väl och professionellt. Trevlig och lätt att jobba med.”
- Anders L
“Hanna was very professional and always got back to us in a timely manner. As first time buyers she did a good job explaining the process to us and let us know what to expect.”
- Anastazja M
“Jag har varit på Hannas lägenhetsvisningar och följt hennes arbete och tyckt mycket om det jag har sett och hört. Så när det blev dags för mig att sälja så var det en självklarhet för mig att vända mig till Notar och att just Hanna skulle få uppdraget. ”
- Ann B

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering