Michael Nygren

Engagemang, driv och över 20 års erfarenhet i branschen!

En bostadsförsäljning är bland de största affärerna man gör i livet och varje enskild affär är unik på sitt eget sätt.Under mina 23 år som fastighetsmäklare i Jönköping har jag fått äran att bidra till många lyckade försäljningar och har tack vare det flera trogna återkommande kunder.

Som person är jag driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. I kombination med min lokala kännedom, stora kontaktnät samt strävan att alltid överträffa mina kunders förväntningar ska vi göra affären till den bästa någonsin och få alla parter att känna sig trygga och nöjda.

Genom att vara tillgänglig, noggrann, kreativ samt påläst arbetar vi gemensamt för att få uppnå målet med din bostadsaffär och självklart en lyckad sådan.

Förutom arbetet ägnar jag min tid åt min familj, resor, vänner och att stötta IFK Göteborg i med och motgång.

Välkommen att kontakta mig redan idag så tar vi tillsammans fram en plan anpassad utifrån dina behov.

Michael Nygren, Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Michael Nygren
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“"Förtroendegivande, personlig, engagerad, tydlig, detaljorienterad/noggrann, mål- och resultatinriktad - för oss var alla dessa beskrivande ord oerhört viktiga när vi tog beslutet att sälja vårt hem sedan 16 år. Michael infriade våra höga förväntningar på alla plan. Vi rekommenderar varmt alla som har liknade önskningar inför ett av de viktigaste besluten i livet att välja Michael Nygren. "”
- Björkstigen 7
“"Mkt skicklig, kunnig kompetent, trevlig och med känsla för rätt sorts marknadsföring"”
- Bårarp 4
“"Fantastisk trevlig och kompetent mäklare som jag är så nöjd och glad för att fått anlita. Lätt att prata med och återkommer alltid. Kan varmt rekommendera!!"”
- Skogsvägen 4
“"Michael är mycket trevlig och har härlig humor. Är proffsig och tillmötesgående. Kan varmt rekommenderas! "”
- Målen 1
“"Mycket trevlig,ambitiös och trevlig mäklare, proffsigt bemötande hela vägen från början till slut. Gör man fler husaffärer i livet vet man redan nu vart man ska vända sig. Tack för allt "”
- Nätebäcken Sjövik 1
“"Vi är super nöjda med Michael! Råkade snubbla över honom vid en visning och fick direkt en bra känsla. Kändes självklart att ta kontakt och be honom sälja vår lägenhet, resultatet blev över förväntan och hela processen gick smidigt och kändes inte alls påträngt eller stressigt. Ska vi sälja i framtiden så vet vi precis vem vi ska kontakta igen. "”
- Linnégatan 14A
“"Michael är en proffsig, lyhörd och väldigt trevlig mäklare som tar sig an uppdragen med en härlig värme och humor som i kombination med en gedigen erfarenhet genererar ett stort förtroende genom hela processen. Rekommenderas starkt! "”
- Sandseryd 29
“"Engagerad och erfaren mäklare! Höll oss lugna och uppdaterade under hela vägens gång. Kan varmt rekommenderas "”
- Vintergatan 8C
“"Svårt att hitta bättre mäklaren. Konkret och visar resultat."”
- Korsgatan 6
“"Mäklaren lotsade oss igenom hela försäljningsprocessen på ett proffsigt och tryggt sätt."”
- Ebbesvägen 42
“"Rakt igenom smidig, för både säljande och köpande part. Supernöjd!"”
- Tubbarp 6
“"Mäklaren upplevde vi som mycket kunnig och engagerande. Förklarade bra om processens gång."”
- Sturegatan 27

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering