Fadi Shamoun

Hej!

Jag är en engagerad, målmedveten och tävlingsinriktad mäklare med lång erfarenhet inom säljyrket. Jag ger alltid 110% i varje försäljning med högsta möjliga slutpris i fokus.

Extremt nöjda säljare och köpare är ett kvitto för en väl genomförd affär för mig. Att du som kund har förtroende för mig som fastighetsmäklare och att du känner dig trygg genom hela processen är av yttersta vikt. Varje bostadsförsäljning är unik och jag överträffar allt som oftast mina kunders förväntningar.


När du väljer mig så kan du lita på att jag alltid gör mitt bästa för att maximera din försäljning. Boka ett möte med mig så får du veta hur jag gång efter gång lyckas nå toppresultat. Jag ser fram emot att hjälpa dig med ditt livs största affär.

Jag är uppväxt söder om Stockholm. Jag säljer bostäder över hela Stockholm. Oavsett om du bor i villa, bostadsrätt eller nyproduktion så har jag just den kunskap och lokalkännedom som en lyckad försäljning kräver.

Med över tolv års erfarenhet av försäljning i alla dess former samt med flera utmärkelser som årets säljare m.m. kan jag garantera att du inte kommer bli besviken över ditt mäklarval.

Utöver utbildningen till fastighetsmäklare så har jag även en gedigen två-årig högskoleutbildning inom säljledning samt kvalificerad försäljning, handel och marknadsföring.

Därtill så talar jag fem språk flytande; Svenska, engelska, arabiska, syrianska och finska.

Anlita mig och tillsammans tar vi sikte mot rekordpris! 

 

Referenser

"Efter att vi under 1-års tid försökt sälja vår lägenhet via en annan mäklarbyrå bestämde vi oss prova med Fadi.

Fadi överträffade alla våra förväntningar under hela försäljninsprocessen. En oerhört målinriktad , engagerad och professionell mäklare som bemöter såväl säljare som köpare på exceptionellt sätt. "

 

"Fadi är en extrem skickligt och professionell mäklare. Jag kände mig otroligt trygg under hela processen då jag ständigt fick frekvent uppdatering och feedback. Trots denne tuffa och svåra marknaden i Södertälje så lyckades han lirka in köpare. Fadi är ett bevis på att mäklaren gör skillnad. Flera grannar har haft sina lägenheter osålda under en väldigt lång period, vi sålde min lägenhet till ett pris jag är väldigt nöjd över inom loppet av 8 dagar! Köparen fick även hjälp med sitt lånelöfte. 
Fadi hjälper dessutom till idag med letande av ny bostad till mig och min sambo vilket uppskattas enormt mycket!

Vi kommer definitivt kontakta dig vid nästa försäljning av bostad, hoppas du isåfall kan hjälpa oss trots att vi bosätter oss i västkusten! :)"

"Fadi är precis det man vill att en mäklare ska vara. Han är lugn, proffsig, lyhörd och framför allt väldigt trygg. Under hela processen har han varit lättillgänglig, hjälpsam och sett till att allt har gått så enkelt och smidigt som möjligt för mig som säljare. Jag är väldigt nöjd med hans insats och skulle absolut rekommendera Fadi till andra."

"Fadi tog över säljuppdraget efter en annan mäklare och gjorde en kanoninsats. Lyhörd och engagerad med ett slutpris som var över förväntan. "

"Fadi på notar har på ett exemplariskt sätt hjälpt oss med vår försäljning. Vid vårt första möte blev det självklart att vi träffat den rätta mäklaren. Samtidigt som han var ärlig & rak var han också lyhörd för våra åsikter & tankar. Han är behjälplig i princip när som på dygnet och även vid avslutad affär erbjuder han stöd & svar på eventuella frågor. I en stund där is i magen behövs sprider Fadi en trygghet som gör en nöjd från första hälsning till sista farväl."

"Jag är väldigt nöjd med mäklaren Fadi, han är alltid tillgänglig och bra bemötande. Jag rekommendera honom varmt. "

"Tyckte att Fadi var väldigt professionell och målmedveten. Jag skulle rekommendera honom och absolut anlita honom igen."

"En mycket kompetent och pålitlig mäklare! Kände mig väldigt trygg under hela försäljnings processen,rekommenderar honom varmt !"

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Fadi Shamoun, Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare
Fadi Shamoun
Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering