Martin Boholm

* Uppsalas mest rekommenderade mäklare 2019

* Sålde flest lägenheter i Uppsala 2019

* Sveriges mest rekommenderade mäklare 2018

*Flest publicerade och sålda bostäder i Uppsala 2018

Vill ni ha en positiv, engagerad och social mäklare så har ni kommit rätt. Jag är också en enorm tävlingsmänniska vilket har gjort att jag under många år legat bland de mäklare i Uppsala som säljer flest bostäder per år.

Jag älskar mitt jobb och brinner för försäljning och med att hjälpa båda säljare och köpare till en mycket lyckad affär. Det har gjort att ca 85 % av mina kunder kontaktar mig via rekommendationer, vilket känns jättekul. Jag är just nu den mest rekommenderade mäklaren i hela Uppsala, vilket jag är väldigt glad och stolt över. Jag jobbar stenhårt för att behålla den positionen genom att alltid ge allt och lite till i alla mina affärer.

Ring mig sen så berättar jag hur du kan få den bästa mäklartjänsten i Uppsala/Knivsta 😊

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Martin Boholm, Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Martin Boholm
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Säljarnas ord

“Med Martin som mäklare kände vi oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Han är oerhört kunnig, professionell och lätt att ha att göra med. Han ger löpande information och snabb återkoppling. Han är driven, målinriktad och ger allt och lite till. Martin uppnådde det resultat andra mäklare sa var omöjligt. Det säger allt.”
- Säljare på Vaksalagatan 36C
“Världsklass! Utnämnd till "Sveriges bästa mäklare" av en anledning. Om du har chansen att få honom så är det bara att slå till!!”
- Säljare på Högåsvägen 29
“Jag är extremt nöjd med mitt val av mäklare. Martin var engagerad och höll mig ständigt uppdaterad i vad som hände. Jag var verkligen i trygga händer under hela processen. Med erfarenhet av flera olika mäklare, skulle jag säga att jag inte varit närheten av den service och engagemang jag kände när Martin sålde min lägenhet. Jag är också övertygad om att han, och hans arbetsmetodik, ledde till ett högre slutpris när allt var över.”
- Säljare på Stationsgatan 34
“Martin har gjort ett otroligt jobb! Från att haft lägenheten ute med en annan mäklare och inga bud kom, så bytte vi till Martin och notar. Det sluta med uppgång på lägenheten under en sån tuff marknad som det är idag. Vi rekommenderar Martin till ALLA, vi är så extremt nöjda och han har bevisat att han är Sveriges bästa mäklare!”
- Säljare på Tullgarnsgatan 15

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering