Ehsan Sedagati

Tillsammans blir vi framgångsrika!

Jag lever för mitt jobb och gör allt för mina kunder. Mitt engagemang, min noggrannhet samt mitt sinne för detaljer är mina styrkor enligt mig själv. Att få närvara och även att vara behjälplig när människor byter bostad och därmed gör sitt livs största affär är en ära och ett privilegium som jag har som vardag. Det finns inget annat jag hellre skulle jobba med utan jag lever min dröm.

Efter drygt 18 år som mäklare så har jag sålt alla typer av bostäder över hela Stockholm i alla segment. Du som kund kan lita på att om jag åtar mig ditt uppdrag så kommer jag genomföra det korrekt och även överträffa dina förväntningar. Ingen affär är för stor eller för liten, vare sig du är byggherre med ett helt bostadshus eller om du är en privatperson med en liten etta. Jag låter mina referenser nedan tala tydligare för hur mina kunder som anlitat mig eller köpt ett objekt genom mig känner.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“Jag blev med en gång väldigt imponerad av Ehsan som gav ett mycket trevligt och proffsigt första intryck. Jag är mycket nöjd med det jobb han gjorde ang försäljningen av min lägenhet. Stabilt och korrekt genomfört.”
- Elisabeth J
“Ehsan gav ett trevligt, lugnt, ärligt och professionellt intryck och jag kände mig trygg med att han gjorde ett bra jobb när vi sålde vår lägenhet. Jag har även köpt lägenhet genom Ehsan och tycker att han skötte sig bra.”
- Kristina E
“Ehsan förefaller ligga i en helt egen division i Stockholms mäklarvärld och bevisade för oss att det faktiskt finns mäklare med yrkesstolthet, professionalism och genuin personlighet. Ehsan ledsagade oss igenom hela försäljningsprocessen på ett synnerligen betryggande sätt. Vid första mötet var han påläst med prisstatistik om området, undersökte vår bostad och kommenterade detaljer. Han etablerade direkt ett stort förtroende. Fotografering (och filmning) och utarbetande av prospekt genomfördes smidigt och problemfritt och efter visningarna fick vi utförliga rapporter om hur de hade varit. Hela processen fram till och med kontraktsskrivning var hur smidig som helst. Ehsan får våra bästa rekommendationer och vi önskar honom all fortsatt lycka!”
- Gustaf P
“Vi har köpt två lägenheter genom Notar och Ehsan Sedagati och är mycket nöjda. Alltid en mycket professionell hantering genom hela processen. Ett mycket trevligt bemötande och en service som sträcker sig lite längre. Humor och trygghet är ledorden genom hela bostadsaffären.”
- Robert B
“Ehsan på Notar har på ett föredömligt sätt hjälpt oss med både försäljning samt köp av ny lägenhet. Vi hade bara en chans och han hjälpte oss att sy ihop affären som var beroende av många faktorer för att få den att gå ihop. Jag har aldrig upplevt ett större engagemang från någon mäklare och har bara positivt att säga. Förutom att hjälpa oss med en komplicerad lösning har han även varit engagerad och hjälpt oss i ett flertal år med värderingar, råd och tips vilket ingjutas ett stort förtroende hos oss. Ett förtroende som han förvaltat fantastiskt när det väl blev dags att sälja. Vi kommer alltid att kontakta Ehsan i framtiden om det blir aktuellt med nya bostadsaffärer. Jag har aldrig träffat en bättre och proffsigare mäklare än honom.”
- Daniel N
“Hjälpen jag fick av Ehsan Sedagati överträffade mina förväntningar! Otroligt effektivt jobbat och profesionellt bemötande och genomfört och inte minst väldigt bra resultat. Kändes som jag och lägenheten var i trygga händer.Kan verkligen rekommendera Ehsan vidare!!!”
- Alexandra B
“Proffsigt och personligt bemötande. Ehsan Sedagati är korrekt och kunnig utan att vara tråkig. Han är också ärlig och rak, men samtidigt lyhörd för kundens önskemål och tyckanden. Företaget levde helt upp till vår förväntan. Stämningen är avslappnad och cool med service på topp. Vi hade ett mycket gott samarbete med Ehsan och vi kommer definitivt vända oss till honom igen. Vi har även rekommenderat andra att kontakta Ehsan på Notar och även Notar överhuvudtaget.”
- Charlotte J
“Ehsan är helt klart Stockholms bästa mäklare. Vi är supernöjda med honom, han strävar verkligen efter alla sina kunders personliga behov och ser till att man är nöjd. Duktig och otroligt driven mäklare med allt en bra säljare ska vara. För en lyckad bostadsförsäljning rekommenderar jag verkligen honom!”
- Eweline D
“Ehsan är mycket tillmötesgående. Han är tydlig, pedagogisk, kunnig och lyhörd. Samtidigs om jag upplever att han har integritet och är erfaren. Han är driven på ett bra sätt. Han infriade mina förväntningar och överträffade dem. Jag upplever att servicenivån var mycket hög. Ehsan är kommunikativ och höll oss underrättade under hela processen, han var tillgänglig och stödjande under vårt samarbete. Jag upplever att Ehsan erbjöd ett stort värde för vad vi betalade. Sammantaget en mycket positiv upplevelse.”
- Anders B
“Bemötandet har varit bra sedan första gången jag fick kontakt med Eshan. Han tar sig alltid tid(vart han än är) och hjälper till med frågor som man har. Miljön är lugn och skön och man får alltid hög service från alla som jobbar där.. Jag kommer i fortsättnigen alltid att ha Ehsan som mäklare då han alltid har gjort mig nöjd och belåten!”
- Nathalie G
“Uppdraget förvaltades samt utfördes mycket professionellt. Alla delmål och tidsplaner uppnåddes med god marginal. Ehsan Sedagati är i sin professionella roll som mäklare mycket driven, målmedveten, ärlig, kunnig och trygg. Ehsan som person är väldigt socialt begåvad, vältalig och ger ett väldigt lugnt, tryggt och professionellt intryck. Man kan i det hela säga att jag som kund är mer än nöjd med hur Ehsan Sedagati utförde uppdraget. Jag kan varmt rekommendera Ehsan och hans medarbetare på Notars kontor i Hammarby sjöstad.”
- Natayo T

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering