Roxana Sabouri

Med driv utöver det vanliga, otrolig hängivenhet och stenhårt arbete ser jag till att vi tillsammans når toppresultat!

Jag har jobbat på Notar Sundbyberg/Solna i totalt ca 12 år och besitter därför mycket kunskap och erfarenhet. Jag vill i varje affär slå nytt rekord och jag ger mig inte tills du är 110% nöjd och glad!

Som kund kan du förvänta dig förtroendefullt och professionellt arbete genom hela processen. Hör av dig till mig om du går i säljtankar, önskar en värdering eller bara vill diskutera marknadsläget!

Utmärkelser
- Mest rekommenderade mäklaren på Notar 2022
- Topp 5 mest säljande mäklaren Notar 2022
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg HELÅR 2022 (Topp 2)
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg Q4 2022 (Topp 2)
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg Q3 2022 (Topp 2)
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg Q2 2022 (Topp 2)
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg Q1 2022 (Topp 2)
- Mest rekommenderade mäklaren i Sundbyberg Q2 2021 (Topp 3)
- En av Sveriges 100 mest rekommenderade mäklare (2021)
- Säljarfavorit sedan April 2020
- Flertalet toppnoteringar och föreningsrekord i Sundbyberg/Solna 2020, 2021, 2022 & 2023.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Roxana Sabouri, Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare
Roxana Sabouri
Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Roxana! Vart har du varit i hela vårt liv? Du kom, såg och segrade med ett nytt försäljningsrekord på nolltid utan minsta knussel. Du svarar alltid i telefon och på SMS snabbare än ljusets hastighet. Din inställning till ditt jobb kan bara förlikas med great success. Roxana är mäklarbranchens Wayne Gretzky; ‘ahead of the game.”
- Säljare på Starrbäcksgatan 11C
“Roxana tog sig verkligen tid att svara på alla vår frågar som vi hade innan vi la ut vår lägenhet för försäljning . Hon svarade genom att visa stort engagemang och var väldigt lyhörd för våra önskemål. Roxana gjorde att vi snabbt fick förtroende för att låta henne sälja vår bostad, Roxana var duktig på att återkoppla snabbt via sms ,Mail och samtal . Vi rekommenderar Roxana om ni vill ha en mäklare som är lugn ,engagerad ,lyhörd och gör sitt yttersta för att ni ska göra er bästa affär ! Säljare Marieborgsgatan 2 .”
- Säljare på Marieborgsgatan 2
“Roxana var väldigt tillgänglig, hjälpsam och angelägen att göra det så bra som möjligt kring hela processen. Hon var väldigt lugn samtidigt som hon var driven. Vi behövde inte ens en öppen visning och fick ändå mycket rättvis pris. Vi skulle absolut rekommendera henne och ta hjälp av henne om vi skulle behöva det i framtiden.”
- Säljare på Ursviks Allé 49
“Roxana utförde sitt uppdrag på absolut bästa sätt. Vi hade inte kunnat önska en bättre mäklare. Priset blev dessutom över vad vi hade kunnat hoppas på. ”
- Säljare på Milstensvägen 33
“Vi är supernöjda med Roxana och hennes arbete! Det kändes som att hon genuint brydde sig om vår försäljning och var trevlig, ärlig, tydlig och kunnig att ha att göra med. Hon höll oss uppdaterade och det va lätt att nå henne för frågor. Rekommenderar Roxana!”
- Säljare på Näsbyvägen 2
“Jag kan varmt rekommendera Roxana Sabouri! Hon är en stjärna. Jag hade många möten med mäklare innan jag träffade Roxana och på en gång bestämde jag mig att hon absolut var rätt person att sälja min lägenhet. Allting gick hur bra som helst! Hon satte rimliga men optimistiska förväntningar på försäljningen och jobbade hårt för att göra mig som säljare nöjd! Och mer än nöjd blev jag. Hon fanns tillgänglig när jag behövde bolla frågor och uppdaterade mig ständigt. 10/10! kommer definitivt anlita Roxana igen när det är dax att sälja nästa lägenhet.”
- Säljare på Ursviks Allé 49
“Roxana är en grym mäklare som har koll på läget och som inte ger upp! Rekommenderar starkt!”
- Säljare på Vintergatan 17
“Hon är snabb, professionell, effektiv, uppdaterar när det behövs, trygg i sin roll, skön som person OCH hon SLOG REKORD! Bättre än så blir det verkligen inte. Dessutom har köparna valt att anlita henne till försäljningen av deras bostad, vilket vi tycker tyder på att även köparna var väldigt nöjda med hur Roxana sköter hela processen. Redan efter vårt första samtal förstod vi hur vass och engagerad mäklare hon är som hade stenkoll på området, föreningen och var väl påläst om områdets utveckling. Trots den hårda konkurrensen med flertalet liknande objekt i området lyckades hon sälja vår lägenhet till rekordpris endast efter några dagar. Hon toppade alla våra förväntningar och hade koll på läget från start till mål tack vare hennes otroliga driv. Vi kunde inte ha blivit nöjdare med hennes fantastiska insats. Vi kommer gladeligen anlita henne igen och rekommendera henne varmt till alla som går i säljtankar. ”
- Säljare på Fridensborgsvägen 115
“Roxana kändes rätt från start. Efter att ha berättat om tidigare upplevelser av andra mäklare samt problematiken men försäljningen av lägenheten kom hon med en bra plan utan att sälja in falska förhoppningar om drömsummor. Under hela processen har hon varit tydlig och bra på att återkoppla till mig som säljare även när jag, som den nyfikna personen och med en släng av kontrollbehov, hört av mig i tid och otid. Kort sagt en bra mäklare med raka puckar och en personlighet som jag tror inger ett förtroende för spekulanterna. Tack för bra jobb Roxana, ännu ett nytt rekord!”
- Säljare på Brännarvägen 7
“Roxana gjorde ett suveränt jobb! Hon överträffade våra förväntningar STORT! Efter att vi hade tagit in 3st mäklare, var Roxana det självklara valet. Hon satte säljrekord på föreningen med hästlängder. Medans dom andra mäklarna sa att vårat ”mål” var overkligt, så sa Roxana att det går! Jag och min sambo rekommenderar Roxana STARKT, och kommer onekligen att välja Roxana till våran nästa bostadsförsäljning!”
- Säljare på Brännarvägen 5

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering