Michelle Colegate

Sundbybergs mest anlitade mäklare som alltid vill slå prisrekord!

 

Jag har jobbat som fastighetsmäklare och kontorschef i Sundbyberg sedan 2014 och är en av en av dem mest anlitade mäklarna i området. Då jag är uppvuxen och bor i Sundbyberg har jag en lokalkännedom och ett kundregister utöver det vanliga. Goda rekommendationer och återkommande kunder är ett kvitto på att jag har lyckats mycket bra i min yrkesroll. Jag har de senaste åren varit en av Notars högst presterande mäklare vilket bevisar min drivkraft att i varje förmedling överträffa alla förväntningar. Genom att anlita mig får ni en driven mäklare som älskar förhandling och alltid vill slå nya prisrekord!

 

 

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Michelle Colegate, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Tillgänlig och strukturerad. Hade koll på hela försäljningsprocessen, allt gick smidig och vi blev nöjda med slutpriset!”
- Hamngatan 26
“Trevlig, glad och professionell”
- Sturegatan 43
“Jag har sålt med många olika mäklare genom åren, men det finns ingen som imponerat på mig på samma sätt som Michelle! Påläst, strukturerad och proffsig!”
- Vintergatan 3
“Jag kommer rekommendera Michelle för alla jag känner! Bättre mäklare går inte att hitta :) ”
- Ursviks Allé 29
“Jag är övertygad om att vi inte hade fått lika bra betalt om inte vi hade haft Michelle som mäklare!”
- Oxenstiernas allé 10
“Otroligt nöjd med Michelle! En mäklare som har öppenhet och värderar en tydlig och ärligt dialog högt. Proffsig och engagerad från start till slut. Kunde ej be om mer.”
- Vinthundsgatan 2b
“Michelle var tydlig, rak och ärlig. Fanns alltid tillgänglig via telefon och SMS vid eventuella frågor. Hon är härlig, glad, professionell och har extremt bra lokalkännedom”
- Tulegatan 29a
“Jag är jättenöjd med Michelle som mäklare, hon är proffsig, trevlig och lyhörd. Rekommenderar henne”
- Sundbybergs torg 1E

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering