Maja Andersson

Tillgänglighet och högt personligt engagemang är nyckeln till en lyckad bostadsaffär!

Att jobba som fastighetsmäklare är världens roligaste jobb och en dröm som funnits med sen liten. Jag har alltid haft ett stort intresse för fastigheter - där vi väljer att bo. Boendet är det viktigaste i de flesta människors liv, det är där vi spenderar mest tid av dygnets alla timmar och det är där vi ska känna oss trygga. Därför är en bostadsaffär en väldigt stor och viktig händelse i livet, både ekonomiskt och känslomässigt. Där vill jag vara med och hjälpa dig till en så bra övergång som möjligt. Det kan både vara att sälja sin bostad och/eller köpa sitt nya drömboende. Jag är otroligt noggrann och lägger stor vikt vid att min kund ska känna sig trygg i hela processen. 

Tillsammans med min ambitionsnivå, målmedvetenhet och engagemang kommer jag sträva efter att varje affär utförs med högsta kvalitet anpassad efter dig och dina behov. Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som älskar att arbeta mot högt uppsatta mål. Tack vare min tidigare satsning inom längdskidor och cykling vet jag vad som krävs för att vi ska lyckas med just detta.

En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet. Behöver du råd eller vägledning inför ett eventuellt köp, går i säljtankar eller har några generella frågor och funderingar kring marknaden, tveka inte på att höra av dig till mig!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Maja Andersson, Reg. Fastighetsmäklare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering