Signe Caroline Sjövall

Hej,

Jag heter Signe Caroline Sjövall och är fastighetsmäklare samt kontorschef på Notar i Liljeholmen. Jag säljer både hus och lägenheter i hela stor-Stockholm och med en specialisering på Söderort. Jag är själv boende i området och har tack vare detta även en stor lokalkännedom. Enligt hemsidan Hittamäklare.se är jag även bland annat även Gröndals mest rekommenderade mäklare samt en av de mest anlitade i hela Söderort. De senaste åren har jag även varit med på topplistan som Notars bäst säljande mäklare vilket är fantastiskt roligt.

I min yrkesroll är jag alltid påläst och engagerad till 100%. Jag brinner för mitt arbete och ser alltid till att finnas tillgänglig för mina kunder. Ingen försäljning är den andra lik och därför är jag väldigt angelägen om att ta fram det personliga och absolut bästa i din lägenhet eller i ditt hus vid varje försäljning. Jag jobbar gärna nära mina säljare och tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar till en trygg och bra försäljning med högsta möjliga slutpris som slutmål. Jag är lyhörd och pålitlig och strävar efter att överträffa de förväntningar du som säljare har på din försäljning. En bostadsaffär kan vara den största affären du gör i ditt liv och därför ska ingenting lämnas åt slumpen. Med mig som mäklare och med Notar i bagaget kan du som säljare känna dig säker på att du får den absolut bästa produkten som marknaden kan erbjuda med en fantastisk marknadsföring som når ut dels lokalt i närområdet men även till hela Stockholm oavsett var din bostad finns belägen.

Hör av dig till mig om du ska sälja (eller bara är nyfiken på marknaden) så bokar vi in ett möte när jag får komma ut och kika på Din bostad!

Vi ses!

Signe Caroline Sjövall, Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Signe Caroline Sjövall
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Signe har varit väldigt professionell och tillmötesgående genom hela försäljningsprocessen från början till slut.Jag kan varmt rekommendera Signe till de säljare som söker en glad och trevlig mäklare med stort engagemang och lyhördhet för att få en smidig och lyckad försäljning.”
- Wendela Hebbes gata 12
“Signe är otrolig duktig, lyhörd och överträffade alla mina högt uppsatta förväntningar!!! Väljer ni Signe kommer hon ger er en fantastisk bostadsaffär.”
- Sjöviksvägen 124
“Trevlig och proffsig! Utmärkt!”
- Västertorpsvägen 10
“Väldigt nöjd med Signes insats. Bra input genom hela försäljningen och ett trevlig och engagerad personlighet!”
- Ormbergsvägen 7
“Försäljning helt utan komplikationer, trevligt och glatt (girlpower)”
- Fregattvägen 77
“Signe Caroline jobbade självständigt och jag som kund kunde bara luta mig tillbaka medans hon ordnade allt!”
- Fregattvägen 42
“Mycket proffsig mäklare!”
- Åldermannavägen 18
“Jag valde Notar och Signe tack vare väldigt bra bemötande när jag köpte min lägenhet. Signe är väldigt tillmötesgående och gör ett mycket bra jobb, både för en säljare och köpare. Jag tycker också att Notars annonser är väldigt tydliga och enklare än flera andra firmors annonser. Snyggt!”
- Östhammarsgatan 77
“Tillgänglighet. Många försäljningar i föreningen. Köpte av Signe Caroline. Jag tycker att hon känns proffsig!”
- Fregattvägen 42
“Jag använde Signe som mäklare och hon skötte allt galant och effektivt. Jag var under hela denna process bosatt utomlands och allt var problemfritt.”
- Fregattvägen 36
“Vi träffade flera mäklare och tog offerter. Valet föll snabbt på Signe framförallt för lokalkännedomen och professionalismen samt den bra marknadsföringen som hon kunde erbjuda. Hon visste vad hon pratade om och hade koll på läget. Rekommenderar henne varmt!”
- Västertorpsvägen 2
“Engagerad och proffsig. Svarade omgående på frågor på ett tydligt och konkret sätt. Mycket kunnig, kändes mycket tryggt. ”
- Ormbergsvägen 5
“Är supernöjd med Signe-Carolines insats. Hon har varit engagerad och tillgänglig under hela processen och har definitivt överträffat mina förväntningar. Bilderna var superfina, omsorgsfullt skriven text till annonsen och även hört att hon gjort en strålande insats på visningen. Kommer starkt rekommendera Signe-Caroline och kommer definitivt anlita henne igen. 5/5 stjärnor”
- Stavgränd 16
“Signe Caroline var superproffsig från första kontakt tills att kontraktet var påskrivet. Kan vart rekommendera henne”
- Skridskovägen 7
“We are happy with the whole sales process. The apartment valuation was given by the historical data and prices with the trends in 2 years. So it is really data proven rather than just giving a rouch estimation. We were raising some requirements on the photoshooting, pictures and ad. She just handled everything in a nice way. She helped us to sell the 1st apartment and 2nd apartment as well. We are happy with both sales processes. Good work!”
- Sturehillsvägen 5

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering