Aram Soma

Välkommen, boka ett möte med mig här eller ring om tiderna inte passar.

Vill du ha din bostad såld eller till salu?
Jag arbetar hårdast för dig i din bostadsaffär!

Lägenhet eller fastighet, äldre skick, nyrenoverad eller nyproduktion, dödsbo eller skilsmässa, jag har lång erfarenhet och besitter bred kompetens inom alla dessa områden och är en lokal expert i Botkyrka.
Jag lyssnar på dina önskemål och behov för att ta fram den bästa lösningen för dig och din situation. Genom hög aktivitet och stort engagemang ser jag till att uppnå målen vi sätter för dig och din bostadsaffär.
Jag har bott i Botkyrka i 25 år och känner till detta område mycket väl, här har jag ett stort kontaktnät av både köpare och säljare!


Med arbetslivserfarenhet från bank- och finansbranschen samt flerårigt entreprenörskap besitter jag stor kunskap och har ett brett kontaktnät inom bank som hjälper dig till en lyckad bostadsaffär.
De fem senaste åren har jag sålt över 400 bostäder i Botkyrka Kommun och tagit hem flertalet fina utmärkelser som alla bevisar min goda förmåga att förhandla fram det absolut bästa slutpriset för dig som säljare!

Några av mina utmärkelser:

Flest försäljningar, Botkyrka fjärde kvartalet 2023
Flest rekommendationer, Botkyrka helår 2021
Flest rekommendationer, Botkyrka fjärde kvartalet 2021
Flest försäljningar, Botkyrka fjärde kvartalet 2021
Flest rekommendationer, Botkyrka andra kvartalet 2021
Flest försäljningar, Botkyrka andra kvartalet 2021
Flest försäljningar, Botkyrka helår 2020
Flest försäljningar, Botkyrka fjärde kvartalet 2020
Högst försäljningsvärde, Botkyrka tredje kvartalet 2020
Årets rookie Sverige, helår 2019
Flest rekommendationer, Botkyrka helår 2019
Flest försäljningar, Botkyrka helår 2019
Högst försäljningsvärde, Botkyrka helår 2019
Flest rekommendationer, Botkyrka fjärde kvartalet 2019
Flest försäljningar, Botkyrka fjärde kvartalet 2019
Högst försäljningsvärde, Botkyrka fjärde kvartalet 2019
Flest rekommendationer, Botkyrka tredje kvartalet 2019
Flest försäljningar, Botkyrka tredje kvartalet 2019
Högst försäljningsvärde, Botkyrka tredje kvartalet 2019

Mina språkkunskaper:
Svenska
Engelska
Syrianska
Arabiska

Välkommen att kontakta mig om du vill ha en högpresterande, trygg och erfaren fastighetsmäklare i din nästa bostadsaffär!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Säljarnas ord

“En mäklare med gedigen erfarenhet och kunskap. En affär du/ni känner trygghet och säker med från början till slut. Kan varmt rekommendera denna mäklare med en garanterad lyckad försäljning oavsett ekonomisk konjuktur.”
- Säljare på Slagsta Backe 89
“Mäklaren är jätte trevlig snäll och korrekt han kan hela vägen vi blivit jätte nöjd med honom trevlig träffas med världen bästa mäklaren jag är jätte tacksam aram”
- Säljare på Trädesvägen 11
“Omöjligt att hitta någon som är bättre! 100% engagerad och kunnig. Varma rekommendationer.”
- Säljare på Tingstorget 6B
“Aram Soma är en mycket duktig fastighetsmäklare som man kan lita på hela vägen tills affären är klar! Rekommenderas starkt om du vill göra en bra fastighetsaffär!”
- Säljare på Postängsvägen 170
“Upplevde mäklaren som mycket seriös och kunnig. Höll mig uppdaterad under hela resans gång. Med andra ord, jag gjorde ett bra val när jag anlitade honom.”
- äljare på Gullrands väg 161
“Jag har haft sjukt bra upplevelse av Aram han sålde mitt hus i en svår marknad mycket energi och lokalkännedom skön att prata med och verkligen kämpare rekommenderar alla dagar i veckan”
- Säljare på Slagstavägen 75
“Mycket nöjd med mäklarens arbete, han var hjälpsam, bra på att förklara och informera och höll mig hela tiden informerad om handlingsförloppet. Han var också lätt att nå och få kontakt med. Jag kan verkligen rekommendera honom.”
- Säljare på Rågvägen 5
“Jag är super nöjd med rekordförsäljningen. Det är andra gången att jag anlitade honom och jag kan säga att hane är professionell och en duktig mäklare. Rekommenderar Aram Soma!”
- Säljare på Linvägen 7
“Jag har både köpt och sålt hus via Aram, Det har alltid varit smidigt. Han är trevlig , hjälpsam, lätt att kommunicera med, svarar snabbt på frågor och professionell. Jag skulle lätt kunna rekommendera Aram för alla andra.”
- Säljare på Tomtbergavägen 355
“Aram är duktig, lyhörd, punktlig, ärlig, hjälpsam. Han sålde våran lägenhet på ett kick. Jag är jättenöjd med honom och om jag vill köpa eller sälja bostad i framtiden så vid jag vem ska jag kontakta. Tusen tack Aram Soma för den här gången”
- Säljare på Trädesvägen 9
“Mäklare Aram Soma hjälpte mig att sälja min bostad och jag är otroligt nöjd! Han sålde den för ett pris högt över mina förväntningar, bostaden var inte lättsåld men Aram Soma ger aldrig upp, han ringde nya köpare och fixade nya visningar tills att den blev såld. Så professionell affärsman och jag vill verkligen rekommendera honom till alla som vill köpa eller sälja bostad! Han levererar grym service till dig som kund och han kan verkligen göra bra affärer för dig som kund. Han hjälpte mig även med mitt köp som jag är otroligt tacksam över. Jag har tidigare sålt med andra mäklare men Aram Soma och Fastighetsbyrån Norra Botkyrka är överlägset bäst, han är i en helt egen liga högt över alla andra. Tack mäklare Aram Soma, du är kungen av alla mäklare!”
- Säljare på Vickervägen 3
“Aram är rätt mäklare på rätt plats. Han hittar tid för att svara på frågor och är villig att dela med sig av sin kompetens. Diskussionen har varit enkel och det är enkelt att skaffa sig en tillit till honom i sin proffession. ”
- Säljare på Tingstorget 1
“Aram är väldigt måninriktad, och engagerad. Visade sin professionalism hela vägen, han visade hur mycket han brydde sig om affären, lyssnade och gav alltid bra råd. Han var tydlig och tillgänlig alltid när man behövde han. Affären gick väldigt smidigt tack vare Aram. Tack ännu en gång!”
- Säljare på Tomtbergavägen 88
“Mitt första intryck av Aram var att han uppvisar en kunnighet och ett öga för detaljer, har ett proffesionellt förhållningssätt, tar hänsyn till ens tankar och bemöter en med trygghet och stabilitet. Aram är en lyhörd och duktig mäklare samt väldigt engagerad i sitt arbete. Skulle rekommendera Aram varmt!”
- Säljare på Hundhamravägen 74
“Aram Soma är en mycket duktig mäklare som är 100% engagerad, arbetar professionellt och kan verkligen sin sak, lyssnar på sina kunder hjälper med allt annat. Vi fick alltid information om hur försäljningen går för våran bostad och fick sälja den i god tid och en pris som vi är nöjda med. Tusen tack för din engagemang Aram. Behöver ni en bra mäklare då ska ni välja honom, stark rekommenderar.”
- Säljare på Hundhamravägen 26
“Aram är bästa mäklaren som jag rekommenderar alla köpare och säljare vänder sig till han när det behövs. Han ger sina kunder gott om tid och ger bästa möligheter som passar bäst till kundernas sina olika ärenden. Han har lång erfarenhet av sitt yrke som ger er bästa resultat.”
- Säljare på Timotejvägen 6
“Enkelt person att arbeta med, Aram känns mer som en familjär person än en ”vanlig” mäklare. Han är extremt professionell i sitt fält och kunnig inom sitt område. Aram är duktig på att framför information och förenkla komplicerade saker som jag som säljare undrat över. Jag rekommenderar denna mäklare samt fastighetsbyrån att sälja ditt objekt.”
- Säljare på Vickervägen 16
“Otroligt trevlig, lyhörd och proffsig inom området. Pålitlig mäklare som fick mig i all stress känna mig otroligt lugn o cool. Står till 100% för det han säger.”
- Säljare på Skarpbrunnavägen 187
“Tack Aram för din hjälp med att både sälja och köpa. Rekommenderar starkt till den som vill sälja/köpa bostad med hjälp av en kunnig, professionell mäklare med ett brett nätverk. Tack igen Aram”
- Säljare på Klövervägen 1
“Rekommenderar Aram till alla, driven person samt lätt att göra med. ”
- Säljare på Sandstuguvägen 55

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering