Jakob Nilsson

En tävlingsriktad mäklare med mycket stor erfarenhet!

Jag har vart aktiv mäklare i 12 år. I tio av dessa har ägt och drivit vårt kontor i Älvsjö som idag är en marknadsledande aktör i området. Från och med årskiftet 17/18 är jag även ägare och driver vårt kontor i Enskede med flera rekordförsäljningar som ett resultat av detta. Jag är i grunden en handbollsspelare på elitnivå under flera år, detta är en egenskap som jag har stor användning av då inget annat är att vara bäst är intressant för mig.

Erfarenheten kombinerat med en naturlig tävlingsinstinkt och målet att alltid slå nya rekord skapar bästa tänkbara förutsättningar vid försäljning. Mitt mål är att jobba långsiktigt och få nöjda säljare och köpare som rekommenderar mig vidare. Många lyckade försäljningsår har lett till många goda rekommendationer och flertalet återkommande kunder.

Som person är jag mycket driftig och kan utlova ett förstklassigt engagemang och servicenivå genom hela affären. Jag går in i varje affär som om det vore min egen. Jag älskar att göra affärer och ger mig inte förrän du är nöjd. Mitt stora intresse och passion för bostäder och inredning gör det heller inte mindre intressant. Jag lämnar inget åt slumpen utan ser gärna till att påverka varje steg.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Jakob Nilsson, Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Jakob Nilsson
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Att sälja sin lägenhet är en av de största transaktioner man gör i sitt liv och det är riktigt skönt att ha Jakob vid sin sida. Han är en väldigt engagerad och har verkligen tagit sig tid under hela processen med att förklara allt samt ge de tips och råd för att försäljningen skulle gå så bra som möjligt. Samtidigt är han lyhörd för de frågor och synpunkter man har. Det är skönt att ha en mäklare som kan så mycket som Jakob och är så målinriktad att man som säljare ska få så bra betalt som möjligt för sin lägenhet. Jakob gjorde allt och lite till man kan förvänta sig och jag kan varmt rekommendera Jakob till alla som vill sälja sina lägenheter. Ni kommer ni super nöjda!”
- Alex, Sjöfartsgatan
“Jakob hade allt vi förväntade oss av en mäklare. Stort plus var den engagemang och service han förmedlade genom hela processen. Vi tyckte speciellt mycket om den energi och glöd han har och presentationen han skrev. Har ni höga förväntningar och vill ha en skräddarsydd försäljning så är Jakob rätt mäklare att anlita.”
- Serkar, Klockhammarsgränd
“Jakob Nilsson är mäklare med stor kunskap och en otrolig förmåga att se köpare/säljares behov. Hanterar och förmedlar kontakt mellan parter på ett mycket ödmjukt och adekvat sätt. Flexibel och återkopplar snabbt. Vi har både sålt och köpt med hjälp av Jakob och för oss finns inget annat val oavsett pris då du aldrig står kvar med frågor. Söker man en mäklare som har alla bitar och fortfarande till en mycket rimligt kostnad så har ni det här! Anne-Charlotte Leijon, pensionär Annica Leijon-Bjernegård, President Rotary Sundbyberg”
- Annica, Solberga Hagväg
“ Jag har haft Jakob som mäklare för ett antal objekt. Han är driftig, smart och pålitlig och får saker o ting att hända snabbt med goda resultat. Problem och hinder på vägen löser han alltid i samma goda anda, lätt och smidigt. Han är alltid lättillgänglig och mycket trevlig att ha att göra med. Jag är mycket nöjd med Jakob både som person och resultaten han genererar och han är min självklara kontakt för fortsatta fastighetsaffärer. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer.”
- Rasmus, Örby Slottsväg 46
“ Extremt nöjd med Jakob. Har sålt och köpt av Jakob 3 gånger och det har alltid varit smidigt, enkelt och prisvärt. Jakob har god känsla för marknaden och lovar aldrig något som han inte kan hålla.”
- Lina, Örby Slottsväg
“Jakob tog över försäljningen av våran lägenhet från en annan mäklare och lyckades på kort tid få den såld. Jag och min fru är mycket nöjda med försäljningspriset som överträffade våra förväntningar trots en utmanande marknad. Vi uppskattade också att Jakob alltid fanns tillgänglig för råd och stöd under hela försäljningsprocessen.”
- Lar, Glasfibergatan
“Jag har bara gott att säga om Jakobs insats och då framförallt när det gäller att locka intressenter. Det fanns ett flertal liknande lägenheter ute i närområdet som inte alls hade sammma intresse när det kom till antal budgivare och inte nådde upp till samma pris i slutändan. Jag rekommenderar definitivt Jakob som mäklare om man vill sälja sin lägenhet! ”
- Per, Storgatan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering