Jesper Häggström

Registrerad Fastighetsmäklare

Nöjda kunder är det bästa jag vet! Jag verkar för en extremt hög kundnöjdhet och tänker inte ge mig förrän du är 110% nöjd med mig som mäklare och skulle vilja rekommendera mig vidare till nära och kära. Eftersom varje bostadsaffär är unik vet jag vikten av att anpassa sig och tillsammans kan vi skräddarsy din affär in i minsta detalj tills att du känner dig trygg med vårt gemensamma upplägg.

Personer i min omgivning beskriver mig som lugn, påläst, driven och trygg så tycker du detta är viktiga egenskaper i din bostadsaffär är jag absolut rätt man för jobbet.

Jag har starka rötter från Norrland men Söderort är den plats jag kallar både mitt hem och arbetsplats, detta har gett mig lokalkännedom och tillgänglighet som är väldigt viktigt i din bostadsaffär.

Summan av detta är att med ett starkt varumärke i ryggen, en skön dialekt och ett driv utöver det vanliga som präglas av tillit kommer vi bli ett toppenteam, så tveka inte att höra av dig om du behöver en värdering, går i säljtankar eller vill diskutera ditt möjliga köp av en ny bostad. Jag hjälper dig med nöje!

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Jesper Häggström, Reg. Fastighetsmäklare
Jesper Häggström
Reg. Fastighetsmäklare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering