Jessica Berglund

Personligt engagemang med detaljerna i fokus!

Det bästa med mitt jobb är att få träffa människor i olika skeden i livet och att få vara en del av en så viktig affär. När du ger mig förtroendet att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för dig och skräddarsyr försäljningen efter just dina behov och önskemål. 

Min filosofi är att kundrelationer bygger på trygghet, ett genuint och personligt engagemang samt god kommunikation, något som tillsammans utgör grunden för en lyckad affär. I mitt arbete som fastighetsmäklare är jag lyhörd och lägger stort fokus vid detaljer. Jag är noggrann och målinriktad samtidigt som jag har ett lugn och har lätt att hantera människor. Dessa egenskaper i kombination med en hög tillgänglighet ger mig förutsättningarna att leverera dig den absolut bästa affären. 

Min drivkraft är nöjda kunder och målsättningen är att såväl säljare som köpare blir så pass nöjda med sin bostadsaffär att de rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta – då vet jag att jag gjort ett gott intryck och lyckats med mitt arbete. 

Min fritid ägnar jag åt familj och vänner. Inredning ligger mig varmt om hjärtat och jag har alltid något projekt på gång. 

Har du funderingar kring dagens bostadsmarknad, är nyfiken på värdet av din bostad eller går i säljtankar? Tveka inte på att höra av dig till mig så lovar jag att du hamnar i trygga händer! 

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering