Markus Hedhill

Markus är en erfaren villamäklare i Lund med en imponerande karriär som sträcker sig tillbaka till 2008. Under de senaste 10 åren har Markus toppat försäljningslistorna för villor och radhus bland alla fastighetsmäklare i Lund. Hans framgångar kan tillskrivas ett passionerat engagemang, ett starkt driv att slutföra affärer och en påtaglig tävlingsinstinkt. Detta manifesterar sig inte bara i form av rekommendationer utan även i det stora antalet återkommande kunder. Markus kombinerar sina egenskaper med en gedigen erfarenhet, vilket utgör den perfekta formeln för framgångsrika bostadsaffärer.

Lund är mer än bara arbetsplatsen för Markus; det är hans stad och hem. Uppvuxen på Östra Torn och bosatt på Väster. Jag kan min stad på mina fem fingrar. Testa mig gärna! 

Jag är mån om att visa allra största respekt för att jag i de flesta fall hjälper mina Lundabor med deras största ekonomiska affär i livet, både säljare och köpare. Mina drygt 700 husförsäljningar ger mig den erfarenhet som ni förtjänar vid er bostadsförsäljning.

Markus Hedhill, Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Markus Hedhill
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering