Botan Barzanji

Kontorschef & Reg. fastighetsmäklare

Mitt arbete som fastighetsmäklare handlar om att hjälpa dig göra ditt livs bästa bostadsaffär. Att köpa lägenhet eller villa är inte lätt och min ambition är att alltid göra mitt yttersta för dig som kund för att du ska känna dig trygg genom hela processen.

Jag jobbar med kvalité och med hög energi mot att ständigt överträffa förväntningar, såväl mina egna som kunders. Det finns ingen som har så trevliga visningar som jag, stämningen är alltid på topp, man måste kunna bjuda på sig själv och nästa sekund kunna bläddra fram till exakt rätt siffra i föreningens årsredovisning. Den konsten kan jag. Vill man ha en engagerad, smidig och ofta rolig process ska man välja mig. jag brukar bli ett bra team med mina säljare.

Vi är fastighetsmäklaren som ligger steget före och jag förmedlar bostäder i bl.a: Jakosbsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö.

Uppvuxen i grannkommunen Upplands-Bro men idag är jag en stolt Järfällabo Jag pratar förutom svenska och engelska även flytande kurdiska samt delvis persiska.

Funderar ni på att köpa, sälja eller helt enkel värdera bostaden helt förutsättningslöst? Kontakta mig idag, det kommer bli kanoners!

Botan Barzanji, Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare
Botan Barzanji
Kontorschef / Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Otroligt nöjd med Botan under hela processen, rätt värdering, bra känsla under en svår period på marknaden där han tajmade in visningstider bra och hanterade spekulanterna som kom in omsorgsfullt. Var bra i tid innan visning för att förbereda allt. Under kontraktskrivning gick han igenom allt nogrannt med mig som säljare och köpare. Kan varmt rekommendera botan om du går i tankarna på att sälja och vill ha en mäklare som tar sitt jobb på fullaste allvar.”
- Robert
“Botan är extremt kunnig och väldigt tydlig blir aldrig några konstigheter. Super proffs kan varmt rekommendera han.”
- George E
“Botan är professionell och tillmötesgående. Hans objektbeskrivning var sanningsenlig och han har hållit hela processen transparent och tydlig. Jag är väldigt nöjd med honom som mäklare.”
- Annika E
“Den bästa mäklare i hela Stockholm är alltid tillgänglig och väldigt hjälpsam och självklart snäll. Vi gjorde affärer med Botan två gånger och vi var mycket nöjda varje gång.”
- Mahmood M

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering