Sara Wiksell

 

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2007. Jag älskar att jobba med människor och tar mig an varje nytt uppdrag med stor entusiasm. Jag arbetar alltid noggrant och målmedvetet för att leverera ett resultat som överträffar dina förväntningar. Jag lägger ner den tid som krävs i varje moment av försäljningen och det gör jag med glädje. Jag har en mycket hög ambitionsnivå, precision och fingertoppskänsla för förhandling i budgivningar vilket är lite av min signatur. Detta vet jag är mycket uppskattat av både spekulanterna såväl som säljare. Mina ledord i varje försäljning är; kunskap, glöd och tillgänglighet. Mina rekommendationer och återkommande kunder är ett resultat av att jag kan min sak.

 

Kontakta mig vid frågor om marknaden, kostnadsfri värdering eller om du ska sälja din bostad så bokar vi in ett möte. 

 

Sara Wiksell, Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Sara Wiksell
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Säljarnas ord

“Vi har anlitat Sara Wiksell många gånger under flera år och jag har alltid varit lika nöjd. Sara är mycket korrekt och efter att vi kommit överens om en prisnivå har Sara alltid slutfört försäljningen på kort tid och överenskommen prisnivå, även när det varit kärvt på bostadsmarknaden. Jag kan varmt rekommendera Sara.”
- Säljare, Smedsbacksgatan 28
“Fantastisk bra med Sara som mäklare, vi hade en lite besvärlig situation runt omkring med sjukdom i familjen men Sara guidade oss igenom alla steg och hjälpte oss ta helt rätt strategiska beslut. Är supernöjd med priset vi fick ut för lägenheten. Tror Sara bidrog med sitt lugna och professionella sätt med att få de blivande köparna att känna sig trygga vilket drog upp priset mycket. Nu när bostadsmarknaden är lite skakig är det ännu viktigare att ha en mäklare som både kan hålla huvudet kallt, satsa när det gäller och få till avslut på bostadsförsäljningen. Kan mycket varmt rekommendera Sara.”
- Säljare, Sandelsgatan 35
“Sara är en engagerad varm person, professionell i sin framtoning och jobbar hårt för att nå bästa möjliga resultat. Jag har jobbat med henne både som köpare och säljare och kan varmt rekommendera henne och Notar.”
- Säljare, Valhallavägen 174
“Bostaden såldes efter bara två privatvisningar, så jag är helnöjd. Bra prismodell också; en fast summa upp till ett visst försäljningspris och en procentdel av allt därutöver. Helt fair.”
- Säljare, Linnégatan 17A

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering